T&C 2000.gada 3.8 b/g » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » T&C 2000.gada 3.8 b/g

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
T&C 2000.gada 3.8 b/g ( 10605 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

lieliem riepu izmēriem vienmēr ir arī lielāka slodze. es teiktu, ka šim parametram vispār nav jāpievēŗš uzmanība.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

EsIR

59 ziņas

PM

Skaidrs, tātad var mierīgi pirkt vieglo auto riepas.
Starp citu, es nopirku to sudrabaino chruslerīti, un virsbūves apakšā ir minimāli rūsa, es pat izbrīnījos, krāsots apakšā nav, tik dažās vietās sānos, bijušas sīkas buktes, un tur uzkrāsots.
Gāzes iekārta ar reduktoru, vecā tipa, jau iepildu 2. reizi, un rēķinot man uz 100km sanāk 7,5 eur. Man tāda sajūta ka braucu uz gaisa, kā tad tiem kam inžektors raksta ka vidējais patēriņš 8-9 eur???

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kādreiz rakstīja, ka Ls5. Tad jau Tavi 7,5EUR vien sanāk.
Riepas gan pērc kā paredzēts, vai lai riteņa izmērs sanāk augstāks.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

aizdomīgi mazs patēriņš arī nav labi. čeks gadijumā nedeg? klasisko gāzes iekārtu īpašnieki mīl sagrozīt uz lieso. sekas bēdīgas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

EsIR

59 ziņas

PM

PASSATizhi: "aizdomīgi mazs patēriņš arī nav labi. čeks gadijumā nedeg? klasisko gāzes iekārtu īpašnieki mīl sagrozīt uz lieso. sekas bēdīgas."

Tātad aizbraukt pie lietpratējiem lai pārbauda un saregulē.

Atbildēt uz šo ziņu
EsIR

59 ziņas

PM

Starp citu, tur man stāv mazais gāzes balons, riteņa formā. BEt kādu maksimāla tilpuma balonu, vai balonus var iemontēt zem mašīnas? Vēlos minimums lai būtu 120 litri, bet ne bagāžniekā

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

EsIR: "Skaidrs, tātad var mierīgi pirkt vieglo auto riepas.
Starp citu, es nopirku to sudrabaino chruslerīti, un virsbūves apakšā ir minimāli rūsa, es pat izbrīnījos, krāsots apakšā nav, tik dažās vietās sānos, bijušas sīkas buktes, un tur uzkrāsots.
Gāzes iekārta ar reduktoru, vecā tipa, jau iepildu 2. reizi, un rēķinot man uz 100km sanāk 7,5 eur. Man tāda sajūta ka braucu uz gaisa, kā tad tiem kam inžektors raksta ka vidējais patēriņš 8-9 eur???
"
Tas jau pa kureini brauc brauc ! man sobrid sanak braukt garus gabalus pa talians sojeju un pildot Viada pa 45 centi litra paterins ir ap 5,5 eur

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

EsIR

59 ziņas

PM

A kas ar benzīnu? Kādu lejat iekšā, šeit dzinējs taču deforsēts, liet 85 vai?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

Forums » Pārdod un Pērk » T&C 2000.gada 3.8 b/g
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online