T&C 2000.gada 3.8 b/g » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » T&C 2000.gada 3.8 b/g

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
T&C 2000.gada 3.8 b/g ( 10606 )
EsIR

59 ziņas

PM

Sveiki.
Gribu iegādāties doto modeli, bet nu jau šis it kā skaitās vecs, ar ko man būtu jāskaitās? To kuru esmu pieskatījis ir 200 000 km nobraukums (pieder pensionāram), pats dārgākais ss.lv variants. Man šķiet ir labāk nopirkt dārgāku veco modeli, nekā lētāku jauno, ar kaudzi problēmu. Vispār mans budžets ir +/- 2000eur. Ko domājat zinošie cilvēki? Man nav nekāda priekšstata par šiem auto...

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Pērc nevis dārgāko, bet labākā tehniskā stāvoklī esošu auto. Tāds pensis tāpat no tehniskā stāvokļa nez vai kaut ko jēdz, lai cenu noteiktu pēc tā.

Atbildēt uz šo ziņu
EsIR

59 ziņas

PM

Es caur csdd vēroju datus par TA, un šis ir pats lādzīgais pa datiem, ar nenogrieztu(vismaz Latvijā) odometru.
Vakar nolēmu par jaunā auto iegādi, un VISU nakti negulēju, domas bāzās virsū ka bites uz medus, par to un šito... Jau dusmīgs uz sevis... Bet tomēr autiņam 16 gadi, kā viņi skrien tagad? Vairāk pa ceļu, vai pa servīziem?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tu skaties pašu autiņu, ne CSDD datus (tur tāpat priekš pirkšanas neko lāgā nepārbauda). Ja paņemsi labu bāzi, ko vajag nomainīsi un brauksi bez bēdu.

Atbildēt uz šo ziņu
EsIR

59 ziņas

PM

A kas šiem ar degvielas patēriņu? Esmu ģimenes cilvēks un kājas man normālā svarā Forumus esmu izracis, bet informācija katram savādāka,. Tak kāds patēriņs gāzei uz 100km, kādas izmaksas

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Rēķinies vidēji ar 15 litriem, ja brauksi tikai pa šoseju un prātīgi - var būt dabūsi kādus 12 uz 100km, pilsētas režīmā gan var uzkāpt kādi 18.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

EsIR

59 ziņas

PM

Tak tas ir labi man liekās, dotajā gadījumā braucu ar Space wagon 2,0 un vidējais patēriņš 10l benzīna, gāzes man nav. Būs viennozīmīgi lētāk

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

rūsa-rūsa-un vēlreiz rūsa. viss pārējais šiem auto ir nieki.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Forums » Pārdod un Pērk » T&C 2000.gada 3.8 b/g
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online