town&country » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » town&country

Lapas: [1]
town&country ( 2200 )
kritins

3 ziņas

PM

Sveiki. Interese prieks mana country 2001 gads decembris, 3.8 fwd, automats, aiMugurejas pechkas radiatora trubas-divas tosola trubas savienotas ar aizmugurejo salona pechkas radiatoru. Manam vecajam nopuva trubam gali pie gridas un saka laist tosolu. Tad sim aparatam vajag generatoru, tagadejais strada super,bet gultni ir kaput. Tukshgaita tarkshkis loti liels, vajag reostatu prieksh salona ventilatora. Tas pa lielam. Lugums zvanit man 2059097 jo reti esmu forumos. Varbut ka kads zin kur var samainit ar piemaksu manu generatoru pret citu atjaunotu, bet atri, jo mashina var nebraukt paris dienas, bet tas ir max. Vai ari rakstam uz epastu. [email protected]

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

mani patiesi interesē, vai uz tādiem tekstiem kās atsaucas arī? nu tur zvana un piedāvā kko veikt...

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja man būtu serviss, varbūt pieteiktos organizēt gultņu nomaiņu ģeneratoram. Arī trubas varētu nomainīt, klienti taču vajadzīgi.
Savulaik man tādu nomaiņu noorganizēja vietējais serviss - noņēma ģeneratoru, aizveda pie sertificētiem Bosch pārstāvjiem un vēlāk uzlika atpakaļ. Ar nodilušo gultņu un citu nokalpojušo pribambasu maiņu, testēšanu stendā izmaksāja kaut kur Ls30, bet tas bija sen. Domāju, var pats iegriezties pie jebkura Bosch sertificēta remontkantora (meklēt Google). Ģenerators takš Bosch ražojuma.
Nekāda vairāku dienu darba tur nav, vajag tik darīt.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
rabarbers

99 ziņas

PM

Kas attiecas uz aizmugurējām trubām, tad es viņas nahrenizēju un nekas vairs nepil. Siltums pietiek visiem no priekšas manuprāt. Vēl labums tāds, ka mašīna pāriet uz gāzi ātrāk, motors uzsilst ātrāk, tai aizmugures kontūrā ar pečku savi 3 litri tosola ira, kuri gaitā vēl visu nejēgā dzesē.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

kritins

3 ziņas

PM

rabarbers: "Kas attiecas uz aizmugurējām trubām, tad es viņas nahrenizēju un nekas vairs nepil. Siltums pietiek visiem no priekšas manuprāt. Vēl labums tāds, ka mašīna pāriet uz gāzi ātrāk, motors uzsilst ātrāk, tai aizmugures kontūrā ar pečku savi 3 litri tosola ira, kuri gaitā vēl visu nejēgā dzesē."

Nutagad jau esmu izdarjis tāpat: uzliku obratku uz abam trubām un tosols lidz pakalejam radiatoram netiek. Bet nu ir ari temperaturas regulēšana mashinas aizmugurei un tapec velos tomer lai vina man strādā. Un sieva veda mazos uz dārziņu utt. takkā lai šamējiem nav auksti. Tikai sāku saprast, ka neviem īsti tas tubas nav. bus jalabo vecās.
Ar generatoru tiku gala, ar termostatu tiku galaa. Takka ja kādam tomēr ir tās trubas, tad dodiet ziņu, ja nav tad neko- remontēšu vecās.

Atbildēt uz šo ziņu
adatuvilks

13 ziņas

PM

Nozāģē tās caurules uzreiz aiz trejgabala pie priekšējā paneļa, tur tās parasti vēl labas, un novelk uz pakaļu gumijas šļūtenes. Man šķiet, ka pat labai mašīnai, tikko tām caurulēm pieskaries, tās salūzt..

Atbildēt uz šo ziņu
kritins

3 ziņas

PM

adatuvilks: "Nozāģē tās caurules uzreiz aiz trejgabala pie priekšējā paneļa, tur tās parasti vēl labas, un novelk uz pakaļu gumijas šļūtenes. Man šķiet, ka pat labai mašīnai, tikko tām caurulēm pieskaries, tās salūzt.."

TA neko nesaka par tadu pasakumu?

Atbildēt uz šo ziņu
adatuvilks

13 ziņas

PM

Kāds sakars TA?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Pārdod un Pērk » town&country
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online