Forums » Pārdod un Pērk » town&country
| town&country ( 2200 ) | |
|
kritins
|
2015-09-30 22:14:56 Sveiki. Interese prieks mana country 2001 gads decembris, 3.8 fwd, automats, aiMugurejas pechkas radiatora trubas-divas tosola trubas savienotas ar aizmugurejo salona pechkas radiatoru. Manam vecajam nopuva trubam gali pie gridas un saka laist tosolu. Tad sim aparatam vajag generatoru, tagadejais strada super,bet gultni ir kaput. Tukshgaita tarkshkis loti liels, vajag reostatu prieksh salona ventilatora. Tas pa lielam. Lugums zvanit man 2059097 jo reti esmu forumos. Varbut ka kads zin kur var samainit ar piemaksu manu generatoru pret citu atjaunotu, bet atri, jo mashina var nebraukt paris dienas, bet tas ir max. Vai ari rakstam uz epastu. [email protected] |
|
PASSATizhi
|
2015-09-30 22:51:04 mani patiesi interesē, vai uz tādiem tekstiem kās atsaucas arī? nu tur zvana un piedāvā kko veikt... GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
IlmarsG!!
|
2015-10-01 06:42:09 Ja man būtu serviss, varbūt pieteiktos organizēt gultņu nomaiņu ģeneratoram. Arī trubas varētu nomainīt, klienti taču vajadzīgi. CV 1998.g. 2.5TD LE |
|
rabarbers
|
2015-10-01 08:38:12 Kas attiecas uz aizmugurējām trubām, tad es viņas nahrenizēju un nekas vairs nepil. Siltums pietiek visiem no priekšas manuprāt. Vēl labums tāds, ka mašīna pāriet uz gāzi ātrāk, motors uzsilst ātrāk, tai aizmugures kontūrā ar pečku savi 3 litri tosola ira, kuri gaitā vēl visu nejēgā dzesē. 2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6 |
|
kritins
|
2015-10-01 10:24:07 "Kas attiecas uz aizmugurējām trubām, tad es viņas nahrenizēju un nekas vairs nepil. Siltums pietiek visiem no priekšas manuprāt. Vēl labums tāds, ka mašīna pāriet uz gāzi ātrāk, motors uzsilst ātrāk, tai aizmugures kontūrā ar pečku savi 3 litri tosola ira, kuri gaitā vēl visu nejēgā dzesē." Nutagad jau esmu izdarjis tāpat: uzliku obratku uz abam trubām un tosols lidz pakalejam radiatoram netiek. Bet nu ir ari temperaturas regulēšana mashinas aizmugurei un tapec velos tomer lai vina man strādā. Un sieva veda mazos uz dārziņu utt. takkā lai šamējiem nav auksti. |
|
adatuvilks
|
2015-10-01 19:21:34 Nozāģē tās caurules uzreiz aiz trejgabala pie priekšējā paneļa, tur tās parasti vēl labas, un novelk uz pakaļu gumijas šļūtenes. Man šķiet, ka pat labai mašīnai, tikko tām caurulēm pieskaries, tās salūzt.. |
|
kritins
|
2015-10-01 21:09:23 "Nozāģē tās caurules uzreiz aiz trejgabala pie priekšējā paneļa, tur tās parasti vēl labas, un novelk uz pakaļu gumijas šļūtenes. Man šķiet, ka pat labai mašīnai, tikko tām caurulēm pieskaries, tās salūzt.." TA neko nesaka par tadu pasakumu? |
|
adatuvilks
|
2015-10-04 17:40:43 Kāds sakars TA? |
| Lapas: [1] | |
Forums » Pārdod un Pērk » town&country

Tikai sāku saprast, ka neviem īsti tas tubas nav.