prieks par dodge! » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » prieks par dodge!

Lapas: 1 [2]
prieks par dodge! ( 3400 )
mims

129 ziņas

PM

tas, ka stāv parasts radio vari būt priecīga - "svešajiem" tā nekārosies izsist logu vai uzlauzt durvis. Tam laikam arī ir ligzda "CD in". Iegādājos CD pleijeri pa 30 ls un vadu. Ja rocība ļauj var iegādāties MP3 un salādēt no kompjūtera mūziku, kādu vien vēlies! un arī izņemt to maģi laikam ir vieglāk - pavelc aiz roktura un visa bandura ārā un zem krēsla!

P.S. rādžiņš velk diezgan labi!

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

Kvatra

746 ziņas

PM

Nopeerc paareju uz parasto magji un met iekshaa kaadu gribi!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man gan patik tie originalie, skan prieks busa diezgan labi. Man viens pazistams nomainija (originalo) kasetnieku pret sidinieku ari originalo. Nu un forsi. Izmaksajis esot desmit lati, nemis kaut kur Liepaja (precizi nezinu).

Man atkal problema, ieprieksejais saimnieks ir izcelis tumbinu sofera puse augsa. Ka var to samainit? Tur tas melnais vaks ir viena gabala! Ka darit?

Atbildēt uz šo ziņu
Dundurs

192 ziņas

PM

Elfinjsh"]Īsti: "

Locies kā gribi, salikts Austrijā vai ne Austrijā CV ir un paliek Amerikānis ar saviem amerikāņu plusiem un mīnusiem (un Eiropā liktais protams vēl ar Eiropas mīnusiem, bet par laimi ne visiem modeļiem )

Tev ir milzu veiksme, ka vari izvēlēties šejieni vai uscarus un vieta būs i tur i tur )

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Anonymous user

3652 ziņas

PM

ligda " CD in " nav.............. :cry:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Dundurs"]Tev: "

Oj, nu paldies! Sveiciens RHINO

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Pārdod un Pērk » prieks par dodge!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online