prieks par dodge! » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » prieks par dodge!

Lapas: [1] 2
prieks par dodge! ( 3402 )
Kvatra

746 ziņas

PM

Beernu gan labaak piespraadzeet :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

sveiki!
ceru,ka nebūšu aizskārusi iesūnojušo tēmu no sērijas "kā man patīk šis auto"..........
bet varbūt tomēr drīkst? :roll:
3 mēnešus atpakaļ mans mīļotais vīrietis beidzot nopirka savu sapņu auto-Dodge Caravan (3.3 98-sanāca).ilgi ņēmās pa Rīgu,bet tik un tā aizbrauca uz Lietuvu un tur nopirka........viņš tagad ir kā mazs puika,kurš dabūjis savu beidzot kāroto pistoli........
ko lai es saku? mašīna ir super ,man patīk---braucam ar gāzi,mašīnā vietas Daudz--dēls staigā šurpu turpu.....īsāk sakot,vārdu nav.......
tikai CSDD gan izbrāķēja fāras,nācās nomainīt--tagad lielas smukas(tādas līdzīgas ir arī jaunajai Mazdai).

bet ir problēma-----------braucam uz 100km/h pa šoseju un liekas,ka mēs velkamies.......maksāsim sodus policista kungiem par ātruma pārsniegšanu.......
paldies ka uzklausījāt!
Nāriņa!

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Drīz būs mēnesis, kopš iegādājos savu autiņu un es ar esmu "starā" par šo braucamrīku žēl, ka tikai nav apsildāmie spoguļi un klimatkontrole, kā vecai mašīnītei...

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vot vot, braucot bērnam jābūt piesprādzētam... Cerams, ka tā staigāšana notiek tad, kad mašīna noparkota...

man ar prieks par manējo, tik es nezinu, savukārt, kur tad tagad lai es liekos šajā forumā ar savu Eiropieti- Crysler Grand Voyager LX... Īsti neesmu sapratusi, vai man šeit maz ir vieta... Tas, ka iekš uscariem nav vieta, tas būtu skaidrs...

Atbildēt uz šo ziņu
Dudziks2120

55 ziņas

PM

kurmis"]Drīz: " Atvainojos,bet varbūt tavam autiņam ir kā manam-spoguļus apsilda tikai tad ,kad ieslēdz aizmugura stikla apsildi. :oops:

Atbildēt uz šo ziņu

Dudziks Ch.voy. 94.g 2.5L Benz-Gāz

juris

429 ziņas

PM

var jau būt :oops:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

un man ir vēl jautājums----------vai dodge caravan ir iespējams nomainīt audiosistēmu?tagad stāv tāds parasts ar radio un kasetēm........bet gribētos jau cd.................. :roll:
paldies!!!!!!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nu jā,loģiski,ka braucot nestaigā...

bet tas kondicionētājs----vai nu tas ir aizsērējis vai nemākam ieslēgt.......

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Pārdod un Pērk » prieks par dodge!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online