Vēlos iegādāties 2006-2008.g. Voyager » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Vēlos iegādāties 2006-2008.g. Voyager

Lapas: [1] 2 3 4
Vēlos iegādāties 2006-2008.g. Voyager ( 6094 )
newOne

11 ziņas

PM

Laba diena,

Ir vēlme iegādāties Grand Voyager vai Town&Country ap 2006-2008 gadu. Vēlamās fīčas:
-- 3 zonu klimats (tā kā aizmugurē regulāri sēdēs bērni, tad ar 2 zonu laikam īsti nepietiek?)
-- DVD
-- durvis atveramas ar pulti
-- Stow&Go
-- parkošanās sensori/kamera
-- vēlams arī āda, tonēti stikli (bet bez šiem var arī iztikt)

Nepatīk auto baltā un gaiši pelēkā krāsā

Ja ir kādi piedāvājumi, labprāt izskatīšu.
Potenciālais budžets auto iegādei 5-7,5k.

Diemžēl vairāki auto, ko esmu aplūkojis klātienē, dzīvē izskatās bēdīgāk kā sludinājumu aprakstos, kas mazina vēlmi iegādāties.. Līdz ar to ceru, uz Jūsu godīgumu un, ja auto ir kādi defekti, lūgums par tiem arī uzrakstīt uzreiz, lai nav lieki jātērē laiks.

Piedāvājumus, vēlams ar foto un valsts nr, var sūtīt uz [email protected]

Paldies jau iepriekš!
P.S. Vēlams Rīgā vai Jelgavā

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

labu taunu meklējot, jābūt gatavam pabraukāt arī pa ārzemēm, nevis sēdēt savā Rīgā vai Jelgavā ādu viņiem neesmu redzējis, diemžēl. visi kas redzēti, arī mans, ir ar dermantīna kažoku tapsēti. pa 7-7.5 notekti kko var atrast. bet ja man šobrīd būdu 7.5 uz rokas, es vēl piekrātu, un ņemtu 08-- pa kādiem 8-9kEur var atrast

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

newOne

11 ziņas

PM

PASSATizhi: "labu taunu meklējot, jābūt gatavam pabraukāt arī pa ārzemēm, nevis sēdēt savā Rīgā vai Jelgavā ādu viņiem neesmu redzējis, diemžēl. visi kas redzēti, arī mans, ir ar dermantīna kažoku tapsēti. pa 7-7.5 notekti kko var atrast. bet ja man šobrīd būdu 7.5 uz rokas, es vēl piekrātu, un ņemtu 08-- pa kādiem 8-9kEur var atrast"

Es laikam nejūtos tāds specs, lai pirktu auto ārzemēs - tad jau es tikpat labi varu ebay mēģināt nopirkt Man drošāk ir auto pārbaudi uzticēt servisam, ja pašam nav pārliecības.
Āda vai dermantīns - domāju, ka der abi, jo tie liekas vieglāk kopjami pēc bērnu (ne)darbiem.
Ja man būtu brīvi 7.5 uz rokas, es ar droši vien vēl piekrātu, bet šobrīd ir doma atbalstīt kādu finansu iestādi, citādi vēl krīze viņiem sāksies Esmu pāris dīzeļus '08 ~9EUR skatījies - viens kas likās pieņemams bija ar pliku komplektāciju un ieliekot atpakaļgaitā baigi rīstījās, pārdevējs gan teicās, ka tas tā viņiem esot normāli

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vai. uz krīta neinteresanti. varbūt jāpārkāpj stereotipam par balto http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/dodge/grand-caravan/diibo.html

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Uz tik lielu sumu liziii tu 1000 eiro turpu surpu pat nejutisi uz menesa maksajumu tad jau labak tiesam drusku izstiepties un nemt jau kantaino .

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

newOne

11 ziņas

PM

PASSATizhi: "vai. uz krīta neinteresanti. varbūt jāpārkāpj stereotipam par balto http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/dodge/grand-caravan/diibo.html"

Jā, droši vien ir vērts vismaz dzīvē apskatīt, jo domas mēdz arī mainīties Neslikts ekspluatācijas nodoklis - 278EUR.
Un TA ir "Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas)" - vai zem šī var arī kas nopietns slēpties?

Ezis2: "Uz tik lielu sumu liziii tu 1000 eiro turpu surpu pat nejutisi uz menesa maksajumu tad jau labak tiesam drusku izstiepties un nemt jau kantaino ."

Ja ņemt uz 10 gadiem, noteikti starpību mēnesī nejustu Bet ja gribās ātri tikt vaļā no krīta un daudz nepārmaksāt, tad mēneša maksājums jūtamāk mainās. Un KASKO arī jaunākiem auto ir dārgāks..

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

"Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas)"
Zem šī parasti slēpjas fakts, ka auto nav tikko no salona.

Nopērc deviņdesmito gadu auto un par līzingiem, kredītiem, KASKO un ultralieliem ekspluatācijas maksājumiem aizmirsti.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

newOne: "
Un TA ir "Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas)" - vai zem šī var arī kas nopietns slēpties?
"

Tas nozīmē ka eļļa vēl nav beigusies. Ja nekas vairs netek - tad ir jāpielej.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Pārdod un Pērk » Vēlos iegādāties 2006-2008.g. Voyager
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online