"Apmaldījos" Voyageros :( » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » "Apmaldījos" Voyageros :(

Lapas: 1 2 [3]
"Apmaldījos" Voyageros :( ( 6422 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu tā, manā īpašumā ir nonācis Crysler Grand Voyager 00 . Un gribu zināt- kur jūs veicat apkopes? (nu, ja veicat vispār ).

Par tiem attālumiem mēģināšu kautkā tikt skaidrībā. Pagaidām tur stāv virsū lietie R16 un it kā skrūvju vietas ir līdzīgas(pēc attālumiem) ar vēl esošās Mazda 626(114,3x5) skrūvju vietām. Vai kāds negrib pirkt Mazda 626 universāli?
A kurā vietā/kā precīzi nomērīt tos attālumus? :oops: :oops: :oops:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Un tad man vēl ir jautājums- pie pirkšanas apakšu nepalūrēju, bet šodien mājās izpētīju- visa apakša smuka, bez rūsas, tīra, bet izpūtējs- nu bez komentāriem. Nezinu, smieties vai raudāt- izpūtējs visā garumā riktīgi norūsējis. Pirmajam bundulim vienos sānos tā kā caurums, otros- tā kā veidojās caurums. Mazais bundulis zem katras kritikas- izskatās ka norūsējis un atlecis nost tas metāls, kas veido apaļu to bunduli. Paskats bezmaz tāds, it kā iepriekšējais īpašnieks butu ieturējis stiliņu- Voyageru nopirku, bet naudas izpūtējam nepietika(paņēmu no šrota 20-gadīgu)... Tas tā normāli ar to izpūtēju vai tas par kaut ko nelāgu liecina?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Zuris"]liecina: "

paldies tas jau tā kā būtu skaidrs. Es tikai paliku nesaprašānā, kāpēc tieši izpūtējs un nekas cits ir aprūsējis.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

liecina par to, kad skaļāk sāks rūkt-pirksi jaunu izpūtēju.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ir forši. ļoti daudz līdz šim gan nesanāca braukt, bet nu beidzot ir uzstādīta signalizācija, ir apdrošināts, nu varēs rullēt

Galvenais iespaids- pēc Voyagera Mazda6 universālis 2.0 liekas absolūtā sporta mašīna Zema, ļoti dzīvelīga, u.t.t

Man ir Chrysler Grand Voyager LX 3.3 automāts. Nobraukums- 84K ar astīti Kad pirkām Vācijā, bija 82K noskrējiens. Atbraucot mājās aizdzinu uz apkopi. Bija cauras šļauciņas, kas nāk no automāta uz radiatoru. Pagaidām liekas, ka viss ir OK. Patēriņš ~13L pārsvarā pa piepilsētu. Visekonomiskā braukšana uz 58km/h - tad kompis patēriņu rāda 8-9L
Par izpūtēju- apskatē man par to nepateica neviena vārda... Kā jau te minēja- nu kad sāks rēkt, tad ar būs jāmaina laikam

Atbildēt uz šo ziņu
winstonsilver

21 ziņas

PM

Elfinjsh

Kādi iespaidi pēc pirmā mēneša, kas pavadīts ar Voyageru? Vai izpūtēju jau mainīji? Kāds Tev motors, kāda ātrumkārba? :?:

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3,3l99g.

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Pārdod un Pērk » "Apmaldījos" Voyageros :(
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online