Forums » Pārdod un Pērk » "Apmaldījos" Voyageros :(
| "Apmaldījos" Voyageros :( ( 6425 ) | |
|
Anonymous user
|
2006-06-03 14:06:33 Sveiki! Ir nopietna interese iegādāties Grand Voyageri, 2000. gads(ne vecāku kā 99) un uz augšu. Forumu lasīju, bet, kad biju tikusi līdz beigām, bija jau aizmirsies, kas tika sākumā rakstīts. Un tagad galvā ir piļnīgs sviests Bet kā sastāv ar dīzeļiem? Kā viņi uzvedās ziemā? (lasīju jau, ka nelecot lāga, vai?) Kas viņiem tur ar tiem sūkņiem? Birst pie noteiktiem TK km vai kā paveicās? Ja jāmaina, cik tad tāds maksā? Man noteikti vēl būs jautājumi, cerams, ka neņemsiet ļaunā Paldies! |
|
Bango
|
2006-06-03 16:06:37 Ja pats uz traktora strādā,vai kāda cits dīzeļa piegādes avots ir tad protams jāsliecas uz dīzeli,ja tāda nav,tad tikai benzīnu un ja dauz jābraukā tad pārtaisīt uz gāzi,jo benzīnieku var nopirkt ar mazu noskrējienu kad dīzelim pa tādu pat nesapņot un protams jo mazāks noskrējiens jo ilgāk kalpos :!: vel var skatīt 2,4motoru ar to var 10.litros ierakstīties,ja lielo tad 3,3 vai 3,8.Vēlu labu pirkumu :!: :!: :!: |
|
Anonymous user
|
2006-06-04 11:06:27 Aha, nu skaidrs. Paldies par atbildi. Tad uz dīzeli varu nemaz nelūrēt. Ak jā, a kas tur ar tām lampām ir. Tiem, kas virs 2001. gada un vilkti no USA, maina lampas. Vai priekšējās arī? Vismaz bildē vizuāli izskatījās tās lampas normālas. Un izmēri? Eiropas Grands ir tāds pats kā USA Grands? Un spriežot pēc šeit ievietotajām tēmām, visbiežāk ir problēmas ar AT kārbu, vai ne? |
|
Anonymous user
|
2006-06-04 11:06:37 Tātad, ja es pareizi sapratu, tad atvelkot mašīnu no USA tā sadārzinās par 1700EUR+600Ls. Tā ja? |
|
Zuris
|
2006-06-04 11:06:39 lukturi visi jāmaina,jāpieslēdz atbilstoši mūsu prasībām pak.miglinieks-(MAKSĀ 600ls).Jātaisa ES sertifikāts-1700eiro-3nedēļas.Mūsu plačos bieži piedāvā auto ar ASV lukturiem,vai nomaina tikai pakaļējos,uz sertifikāciju unTA viltnieki iznomā lukturus.Virsbūve Eiropai un ASV vienāda. Town@country2002 un citi voyageri |
|
Zuris
|
2006-06-04 12:06:00 Pareizi saprati. Town@country2002 un citi voyageri |
|
Anonymous user
|
2006-06-04 12:06:02 Paldies! |
|
Anonymous user
|
2006-06-04 22:06:11 Ar ko tad "Amerikanu" pakalejie lukturi atskiras no "Eiropas"? Panem vienkarsi atpakalgaitas spuldzisu vieta ieliec pagriezienus un tad atseviski uz TA vai visu laiku pieliec pakalgaitas lukturiti (par miglinieku nezinu, man skate neko neteica. gaju menesi atpakal). A par prieksejiem ir staru kulis savadaks - sliktas, bet par tiem man ar neko neteica. (vienigi tiem jaietaisa stavgaisma). Es piemeram, kad mekleju auto, tad noveroju, ka auto kas dzits no ASV, tam cena bija zemaka. |
| Lapas: [1] 2 3 | |
Forums » Pārdod un Pērk » "Apmaldījos" Voyageros :(
Neesmu mehāniķis, diemžēl.
).