ķengur ķeramais » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » ķengur ķeramais

Lapas: 1 [2] 3
ķengur ķeramais ( 4163 )
Zuris

1249 ziņas

PM

Ezis2: "Tads zaķis nav spejigs vojim neko nodarit Stirna tapat iet ieksa stikla pret pilnbrieda čemodanu gan veretu but sapigi bet tur pat kengursitamais nepalidzes , katra zina ne siats butaforijas un varbutibu LV nokert čemodanu ir 1 pret miljonu."

gadījums iz dzīves-no zaķa -bamperā plaisa,kurā zaķa ļipa palikusi,miglinieks čupā....

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

varētu kāds apdrošinātājs vai policists pakomentēt kas notiek, ja auto ar to stieni nonāk kādā negadijumā

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Zuris: "
gadījums iz dzīves-no zaķa -bamperā plaisa,kurā zaķa ļipa palikusi,miglinieks čupā....
"
Un tie tava skatijuma ir postijumi ? Man gadijums iz dzives diemzel notriecu pieaugusi vacu aitas suni, gaju uz 110 knapi tik paspeju pa bremzi uzspiest sitiens tads ka domaju ka stikli izbirs ,domaju vis purns bus nolocits izkapju ara bet nekaa sasists bampers un izsista migla ( bapmers taisams)paris vietas saplests sakauseju un braucu talak.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Zuris

1249 ziņas

PM

Ezis2: " Un tie tava skatijuma ir postijumi ? Man gadijums iz dzives diemzel notriecu pieaugusi vacu aitas suni, gaju uz 110 knapi tik paspeju pa bremzi uzspiest sitiens tads ka domaju ka stikli izbirs ,domaju vis purns bus nolocits izkapju ara bet nekaa sasists bampers un izsista migla ( bapmers taisams)paris vietas saplests sakauseju un braucu talak. "

Tie bija postījumi par kuriem samaksāja kasko apdrošinātājs.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

andrejsb

39 ziņas

PM

Oj, man gan liekas, tas ir tikai un vienīgi dizaina elements (un jāsaka na ļubiteļa), uz kara var arī papildus lampas uzkarināt.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja kādu cilvēkveidīgo notrieksi (pat vietā, kur uz braucamās daļas gājējs atrasties nedrīkst), tad viņš riktīgi piķi piedzīs par miesas bojājumiem, kuru bez ķengursitamā nebūtu.
Reālu piemēru gan man nav.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Ja kādu cilvēkveidīgo notrieksi (pat vietā, kur uz braucamās daļas gājējs atrasties nedrīkst), tad viņš riktīgi piķi piedzīs par miesas bojājumiem, kuru bez ķengursitamā nebūtu.
Reālu piemēru gan man nav.

varetu padomat ja notrieks dzips vai fure ar trubam tad tie miesas bojajumi bus likumigi manuprat ar tiem kengurniekiem ir nekas vairak ka Kasko lobesana, vairak nekas tur nav.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tieši tā, būs likumīgi. Apvidus auto tās trubas drīkst būt. Zaudējumu atlīdzību var prasīt tikai par nelikumīgu darbību.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Pārdod un Pērk » ķengur ķeramais
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online