ķengur ķeramais » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » ķengur ķeramais

Lapas: [1] 2 3
ķengur ķeramais ( 4164 )
sashinjsh89

1 ziņas

PM

vēlos iegādāties ķengur ķeramo un sliekšņiem trubas savam voyagerim kur es tādas warētu atrast

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

sashinjsh89: "vēlos iegādāties ķengur ķeramo un sliekšņiem trubas savam voyagerim kur es tādas warētu atrast"
kkā vel nav sanācis sastapt Latvijā nevienu ķenguru

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Zuris

1249 ziņas

PM

PASSATizhi: " kkā vel nav sanācis sastapt Latvijā nevienu ķenguru "

toties stirnu,cūciņu,zaķu netrūkst...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

osis33

118 ziņas

PM

Zuris: "
toties stirnu,cūciņu,zaķu netrūkst...
"

Pazvani mob. 26247660

Atbildēt uz šo ziņu

izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds)

andrejsb

39 ziņas

PM

Vēl ir interese? Man paziņam ir, stāvēja uz īsā CV 2002. Vairāk neizmanto, kaut ko purpināja ka vajadzētu uzspert gaisā. Ja interese ir, varu paprasīt par cik gatavs atbrīvoties.

Atbildēt uz šo ziņu
andrejsb

39 ziņas

PM

Starp citu, kungi, pa cik tos dizaina elementus parasti tirgo plus/mīnus, lai kosmisku cenu nezalomītu un sevi (paziņu) neabižotu

Atbildēt uz šo ziņu
dodgec

132 ziņas

PM

Domā,ka starplukturu ķenguru ķeramais pasargās no stirnu skādes,tad jau jātaisa pa visu priekšu,no spārna līdz spārnam:),ar papildus atbalsta punktiem..un uz tehnisko jāņem nost:))
Varbūt labāk uzliec papildus tālos,kuriem staru kūli novirzi nevis uz ceļu priekšā,bet uz ceļu nomali,lai tās stirnas ātrāk spētu ieraudzīt..

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tads zaķis nav spejigs vojim neko nodarit Stirna tapat iet ieksa stikla pret pilnbrieda čemodanu gan veretu but sapigi bet tur pat kengursitamais nepalidzes , katra zina ne siats butaforijas un varbutibu LV nokert čemodanu ir 1 pret miljonu.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2 3

Forums » Pārdod un Pērk » ķengur ķeramais
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online