seedekli » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » seedekli

Lapas: [1]
seedekli ( 2130 )
alien

408 ziņas

PM

Izdevaas salauzt sofera benki. Neprasiet kaa... varbuut kaadam ir, vai arrii varbuut ir aadas seedekli normaalaa staavoklii par labu cenu. Vojagerveidiigajam 96-00. Peleeki.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

ID

847 ziņas

PM

alien: "Izdevaas salauzt sofera benki. Neprasiet kaa... varbuut kaadam ir, vai arrii varbuut ir aadas seedekli normaalaa staavoklii par labu cenu. Vojagerveidiigajam 96-00. Peleeki."

Ir pelēks auduma, bet arī nedaudz līka atzveltne uz labo pusi kā jau visiem un regulējot dažreiz ir grūti trāpīt sazobē to ručku.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

alien

408 ziņas

PM

cik gribi naudu un kur tas benkis ir? tas nekas ka līka, tur man ir uzmakgaiverots ka nav liika. Man tas makgaiverojums noluuza nost. Vajag citu benki.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

ID

847 ziņas

PM

alien: "cik gribi naudu un kur tas benkis ir? tas nekas ka līka, tur man ir uzmakgaiverots ka nav liika. Man tas makgaiverojums noluuza nost. Vajag citu benki."

Atrodas Valmieras apkaimē, pat tur būšu nākamās nedēļas beigās, tad varu palūrēt vai žurkas nav jau sagrauzušas
Samainīšu pret kaut ko garšīgu.

Atbildēt uz šo ziņu

Игорь

11 ziņas

PM

ID: "
Atrodas Valmieras apkaimē, pat tur būšu nākamās nedēļas beigās, tad varu palūrēt vai žurkas nav jau sagrauzušas
Samainīšu pret kaut ko garšīgu.
"
varbut videji ari jums ir sedekli?

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Игорь: "varbut videji ari jums ir sedekli?"

Ir, bet nepārdodu, vasarā nometu pagalmā pie mangala lai ir kur sēdēt

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]