Vēlos pirkt Voyager 2001. - 2005.g. » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Vēlos pirkt Voyager 2001. - 2005.g.

Lapas: 1 [2] 3
Vēlos pirkt Voyager 2001. - 2005.g. ( 6110 )
Alefs

20 ziņas

PM

Man prieks par Jūsu abu saturīgo diskusiju! Es patiešām no Jums sapratu, ko man vajag pirkt! Esmu ticis pie autiņa 2002.gada 2,5L CRD un patiešām par motoru neko sliktu pateikt nevaru! Lai Jums veicās!

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

te drīzāk vietā būtu sauklis, Lai Tev veicas!

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

JurisB

179 ziņas

PM

Praktiskie ieteikumi iz dzīves: Rudenī, kad būs vēsāks, paskaties, ko dara dzinēja temperatūra. Bultiņai jābūt gandrīz horizontāli pēc apmēram 10 min brauciena. Ja nav - termostats.
Ik pēc kādām pārs bākām ielej 2 taktu eļļu degvielā. Es leju apmēram 1 gramu uz 1 l, bet uz aci. Ganjau šadtad sanāk vairāk, citreiz mazāk. Partasti sanāk izbraukt kādas 2-4 bākas Staķika, līdz gadās kāda kanna, kurā tad arī iejaucu eļļu. Esmu izbraucis arī ap 600L Krievijas (LABA) dīzeļa kopā ar eļļu un teikšu, ka ar to dzinējs strādā pat klusāk un patīkamāk, kā ar sauso Staķiku.
Tas, ka deg kvēlsvču lampiņa vēl nenozīmē, ka viņas strādā. Kreisā pusē priekšā ir 3 releji - paskaties zaļos. Sveču relejam galvenais strāvas vads mīl apsūnot.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Alefs

20 ziņas

PM

PASSATizhi: "te drīzāk vietā būtu sauklis, Lai Tev veicas! "

Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
Alefs

20 ziņas

PM

JurisB: "Praktiskie ieteikumi iz dzīves: Rudenī, kad būs vēsāks, paskaties, ko dara dzinēja temperatūra. Bultiņai jābūt gandrīz horizontāli pēc apmēram 10 min brauciena. Ja nav - termostats.
Ik pēc kādām pārs bākām ielej 2 taktu eļļu degvielā. Es leju apmēram 1 gramu uz 1 l, bet uz aci. Ganjau šadtad sanāk vairāk, citreiz mazāk. Partasti sanāk izbraukt kādas 2-4 bākas Staķika, līdz gadās kāda kanna, kurā tad arī iejaucu eļļu. Esmu izbraucis arī ap 600L Krievijas (LABA) dīzeļa kopā ar eļļu un teikšu, ka ar to dzinējs strādā pat klusāk un patīkamāk, kā ar sauso Staķiku.
Tas, ka deg kvēlsvču lampiņa vēl nenozīmē, ka viņas strādā. Kreisā pusē priekšā ir 3 releji - paskaties zaļos. Sveču relejam galvenais strāvas vads mīl apsūnot.
"

Nu skaidrs, man tagad - vasarā pēc 10 minūšu brauciena nav tā dzinēja temperatūras bultiņa horizontāli! Tā jau video par šo modeli bija teikts, ka termostats ir vien no vājām vietām! Bet tā citādi dzinējs strādā rāmi un uzrāviens super ... problēmu ar dzinēju, liekas, pagaidām nav! Lai nu kā, paldies Tev Juri par vērtīgiem padomiem!

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Par bojātu termostatu bija kādi 100Eur no auto cenas pie pirkšanas jānokaulē.

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

Prieks, ka Alefs ticis pie sev vēlamo auto ;-)
Lai labi ripo

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

bleizers

198 ziņas

PM

Sveiks, braukāju ar bendzīnieku, pārgāju ar citu mašīnu bendzīns + gāzw, tagad dīzelītis, kapēc?
Lielīties nevajaga kad ir lietota mašīna ar bendzīns + gāze!Pieredze - lēti braukāt var bet pēc pieredzes - 1. Lietotu masīnu ar gāzes iekārtu nevar pirkt (vai viņai uzstādīt iekārtu) 100% tas ir iegrābiens remonts un apkopes var bargi maksāt. Jo man 1. Aizgāja ciet katalizātors. 2. Lamdas zones maiņa 2x gada -skatoties cik km nobraukā 3. Sāpīgākais visam remonts

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Pārdod un Pērk » Vēlos pirkt Voyager 2001. - 2005.g.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online