Vēlos pirkt Voyager 2001. - 2005.g. » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Vēlos pirkt Voyager 2001. - 2005.g.

Lapas: 1 2 [3]
Vēlos pirkt Voyager 2001. - 2005.g. ( 6114 )
RMatisons

559 ziņas

PM

bleizers: "Sveiks, braukāju ar bendzīnieku, pārgāju ar citu mašīnu bendzīns + gāzw, tagad dīzelītis, kapēc?
Lielīties nevajaga kad ir lietota mašīna ar bendzīns + gāze!Pieredze - lēti braukāt var bet pēc pieredzes - 1. Lietotu masīnu ar gāzes iekārtu nevar pirkt (vai viņai uzstādīt iekārtu) 100% tas ir iegrābiens remonts un apkopes var bargi maksāt. Jo man 1. Aizgāja ciet katalizātors. 2. Lamdas zones maiņa 2x gada -skatoties cik km nobraukā 3. Sāpīgākais visam remonts
"

Nu cik es zinu tad dēļ gāzi katalizators nevar aiziet ciet. Un par zondēm - ja ieliek lēto zondi tad protams ka var gadīties ka bieži jāmaina.
p.s. iepriekšējam auto kadbija jāmaina tad mani uzreiz brīdināja lai pērku labu zondi.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

RMatisons: "
Nu cik es zinu tad dēļ gāzi katalizators nevar aiziet ciet. Un par zondēm - ja ieliek lēto zondi tad protams ka var gadīties ka bieži jāmaina.
p.s. iepriekšējam auto kadbija jāmaina tad mani uzreiz brīdināja lai pērku labu zondi.
"

kkāds, šķiet krievu rakstnieks, bija izlobijis labu frāzi, 'cūkām pērles bārstīt nav jēgas'. šitamo var pieāķēt klāt praktiski jebkākai dzīves situācijai. šoreiz varētu teikt šadi, nav jēgas neko skaidrot cilvēkiem, kad neko nerubī no apspriežamā temata

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

RMatisons

559 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

Nevajag jau sita pluutiit no gazes kati neaug ciet tas sen zinams , man pasistamais jau 600 000 km uz gazes un kats origin staav sen zinams ka zondes ir velems likt oem.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

rabarbers

99 ziņas

PM

PASSATizhi: "

kkāds, šķiet krievu rakstnieks, bija izlobijis labu frāzi, 'cūkām pērles bārstīt nav jēgas'. šitamo var pieāķēt klāt praktiski jebkākai dzīves situācijai. šoreiz varētu teikt šadi, nav jēgas neko skaidrot cilvēkiem, kad neko nerubī no apspriežamā temata"

par tām cūkām un pērlēm ir rakstīts bībelē un skan šadi:
Nedodiet svētumu suņiem un nemetiet savas pērles cūkām priekšā, ka tās ar savām kājām viņas nesamin un atgriezdamās jūs pašus nesaplosa.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

eriksb

15 ziņas

PM

man ir 2001g.woyagers/3,3 - gaze benzins, gribi varu pardot.1300 euro,kaut kads defekts ar dzesesanas sistemu,varbut termostats varbut kas cits,es no ta neko nesaprotu un negribu iedzilinaties.ja ir interese raksti uz e-pastu. [email protected]

Atbildēt uz šo ziņu
UldisFreibergs

4 ziņas

PM

Varbūt kādam ir kas piedāvājumā 2001-2005.g. 3.3/3.8 benz/gāze?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3]

Forums » Pārdod un Pērk » Vēlos pirkt Voyager 2001. - 2005.g.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online