Vēlos pirkt Voyager 2001. - 2005.g. » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Vēlos pirkt Voyager 2001. - 2005.g.

Lapas: [1] 2 3
Vēlos pirkt Voyager 2001. - 2005.g. ( 6109 )
Alefs

20 ziņas

PM

Sveicināti!

Vēlos pirkt Voyager 2001. - 2005.g. CRD dīzeli! Kādas ir atsauksmes par šo mašīnu? Ja kads var kaut ko konkrēti piedāvāt, Rakstiet uz e-pastu [email protected] Budžets līdz 3500€

Atbildēt uz šo ziņu
IgorsP

35 ziņas

PM

Atsauksmes ieteiktu meklēt Krievijas saitos, lai piedot tautieši:), bet Latviešiem ir tieksme mērīties krāniņiem, tāpēc neko objektīvu nedzirdēsi:)

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

krieviem ir salīdzinosi lielāka tendence neatzīties, ka ir iegrābušies, un turpināt slavēt iegādāto sūdu un sūds tas ir, grozies kā gribi

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IgorsP

35 ziņas

PM

PASSATizhi: "krieviem ir salīdzinosi lielāka tendence neatzīties, ka ir iegrābušies, un turpināt slavēt iegādāto sūdu un sūds tas ir, grozies kā gribi"

Spriežot pēc taviem uzmācīgajiem komentāriem par gāzi, visi kam nav gāzes ir pilnīgie lapuhi..... , un Tu būtu tas pats pats "pareizākais" Latvietis:)

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

IgorsP: "
Spriežot pēc taviem uzmācīgajiem komentāriem par gāzi, visi kam nav gāzes ir pilnīgie lapuhi..... , un Tu būtu tas pats pats "pareizākais" Latvietis:)
"

nu par lapuhiem nezinu, atturēšos no apvainojumiem, bet turīgi mazohisti būtu vietā teikts nopirkt dārgāku auto, liet dārgāku degvielu (km/eur), taisīt dārgākos remontus, un paciest ko klak klak klak var tikai rūdīdi vīri un par to uzstājību vel varētu patrīdēties, man šķiet ka traktoristi kopumā ir uzstājīgāki par gāziniekiem savā pārliecībā laimīgu ceļu! )))

Atbildēt uz šo ziņu

IgorsP

35 ziņas

PM

PASSATizhi: "
nu par lapuhiem nezinu, atturēšos no apvainojumiem, bet turīgi mazohisti būtu vietā teikts nopirkt dārgāku auto, liet dārgāku degvielu (km/eur), taisīt dārgākos remontus, un paciest ko klak klak klak var tikai rūdīdi vīri un par to uzstājību vel varētu patrīdēties, man šķiet ka traktoristi kopumā ir uzstājīgāki par gāziniekiem savā pārliecībā laimīgu ceļu! )))
"

Ok, Tu mani pierunāji, skrienu meklēt 3,3 vai 3,8, tikai ir viens nosacījums, no 2005.gada pilnā paka un īsais, kur meklēt?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

IgorsP: "

Ok, Tu mani pierunāji, skrienu meklēt 3,3 vai 3,8, tikai ir viens nosacījums, no 2005.gada pilnā paka un īsais, kur meklēt? "

a vot te jau sākas grūtības. normālu atrast ir ļoti grūti, a bet limited praktiski neiespējami ņemami uzpeld vidēji reizi pusgadā. es mēnesi atpakaļ meklēju, pat visu Lietuvu izbraukāju, nav normālu benzīnu. beigās nācās ņemt to vienīgo kas bija LV par kosmosu. no USA vest tik vecus vairs neatmaksājas, tāpēc tiek mocīti vieni un tie paši kas jau ir ievesti. a bet dīzeļi katrā placī biezā slānī un nak no arzemēm vel klāt, jo tur no viņiem grib tikt vaļā. daudzās civilizētās ojropas lielajās pilsētās tas crd tiek stumts ārā, jo neatbilst euro 4

Atbildēt uz šo ziņu

IgorsP

35 ziņas

PM

PASSATizhi: "
a vot te jau sākas grūtības. normālu atrast ir ļoti grūti, a bet limited praktiski neiespējami ņemami uzpeld vidēji reizi pusgadā. es mēnesi atpakaļ meklēju, pat visu Lietuvu izbraukāju, nav normālu benzīnu. beigās nācās ņemt to vienīgo kas bija LV par kosmosu. no USA vest tik vecus vairs neatmaksājas, tāpēc tiek mocīti vieni un tie paši kas jau ir ievesti. a bet dīzeļi katrā placī biezā slānī un nak no arzemēm vel klāt, jo tur no viņiem grib tikt vaļā. daudzās civilizētās ojropas lielajās pilsētās tas crd tiek stumts ārā, jo neatbilst euro 4
"

Pilnīgi piekrītu, un tāpēc nācās man pārmest krustus un nopirkt CRD, jo gaidīt vairs nevarēju atvaļinājums mina uz pēdām un iepriekšējais auto bij jau notirgots, kaut kā tā

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Pārdod un Pērk » Vēlos pirkt Voyager 2001. - 2005.g.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online