Vēlos iegādāties t&c sākot ar 2001 gadu » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Vēlos iegādāties t&c sākot ar 2001 gadu

Lapas: [1]
Vēlos iegādāties t&c sākot ar 2001 gadu ( 2660 )
cello3

1 ziņas

PM

Sveicināti,
Esmu sagaidījis ģimenes pieeaugumu un nu jau mans universālis šķiet man par mazu tāpēc sāku raudzīties chrysler virzienā.
Vēlos iegadāties koptu t&c 3,8 limited versiju, vēlams jau aprīkotu ar gāzes iekārtu
Ja Jums ir ko piedāvāt - zvaniet 29676019 vai rakstiet: [email protected]
Rihards

Atbildēt uz šo ziņu
jurijs1905

41 ziņas

PM

Varu piedavat GV Limited. 2002. awd, gaze, visas iespejamas extras. originals tv pie griestiem utt.

Atbildēt uz šo ziņu

Spuldzishu nomainja, Klimai, borta kompim un vel citur.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

jurijs1905: "Varu piedavat GV Limited. 2002. awd, gaze, visas iespejamas extras. originals tv pie griestiem utt."
lūka ir? smieklīgi skan tie pažiņojumi par visām ekstrām

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

andreits

102 ziņas

PM

PASSATizhi: "lūka ir? smieklīgi skan tie pažiņojumi par visām ekstrām "

lūka nav extra

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

Ezis2

1676 ziņas

PM

dzerim kondiska vai klimats nav exstra bet gan standarts un parasti vispar automasianm kuram ir kondiska vai klimats ,luka nenak bazes versija ;) ta ir par papildus samaksu (ja vispar ir pieejama) tatad luka ir exstra

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: " dzerim kondiska vai klimats nav exstra bet gan standarts un parasti vispar automasianm kuram ir kondiska vai klimats ,luka nenak bazes versija ;) ta ir par papildus samaksu (ja vispar ir pieejama) tatad luka ir exstra "
labrīt. man sievas tēvam bija plimuts garais bez kondišena man piemerām ir fetiš uz lūkām, ja konkrētajā auto tā ir iespējama, tad bez lūkas nemaz nepirkšū. šobrīt skatos vai nepirkt Mersedes viano, tam ir iespējamas veselas 3 stikla lūkas

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "labrīt. man sievas tēvam bija plimuts garais bez kondišena man piemerām ir fetiš uz lūkām, ja konkrētajā auto tā ir iespējama, tad bez lūkas nemaz nepirkšū. šobrīt skatos vai nepirkt Mersedes viano, tam ir iespējamas veselas 3 stikla lūkas "
Plimuts nav auto bet naglu kaste

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Zuris

1249 ziņas

PM

PASSATizhi: "labrīt. man sievas tēvam bija plimuts garais bez kondišena man piemerām ir fetiš uz lūkām, ja konkrētajā auto tā ir iespējama, tad bez lūkas nemaz nepirkšū. šobrīt skatos vai nepirkt Mersedes viano, tam ir iespējamas veselas 3 stikla lūkas "

Kabrioletam vēl vairāk.....

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: [1]

Forums » Pārdod un Pērk » Vēlos iegādāties t&c sākot ar 2001 gadu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online