Voyager 3.3i 1996-2000 izpūtējs » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Voyager 3.3i 1996-2000 izpūtējs

Lapas: [1] 2
Voyager 3.3i 1996-2000 izpūtējs ( 3181 )
boltrix

53 ziņas

PM

Sveiki!

Ir nepieciešams no Voyager 3.3i 1996-2000 izpūtējs pilnā garumā vēlams ar zondēm, varētu iemainīt pret kautko no šitā visa

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

boltrix: "Sveiki!

Ir nepieciešams no Voyager 3.3i 1996-2000 izpūtējs pilnā garumā vēlams ar zondēm, varētu iemainīt pret kautko no šitā visa spied šeit!!!!

PM. vai 2******"

tev tak pašam tas izpūtējs ir pārdošanā . otru zondi un katu nahrenizē

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

boltrix

53 ziņas

PM

Tas ir no dīzeļa un man pirmais posms no ta izpūteja vairs nav... tākā sludinājums joprojām aktīvs...

Katu negribu nahrenizet, jo tam kas man virsū katalizators tika nahrenizets, ka rezultātā atteica zonde, tika dots pārāk trekns maisījums un izpūtējs uzsprāga...

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

boltrix: "Tas ir no dīzeļa un man pirmais posms no ta izpūteja vairs nav... tākā sludinājums joprojām aktīvs...

Katu negribu nahrenizet, jo tam kas man virsū katalizators tika nahrenizets, ka rezultātā atteica zonde, tika dots pārāk trekns maisījums un izpūtējs uzsprāga..."

bet zondes tak ir divas. un tā zonde kas seko kata darbībai, nekādu iespaidu uz degvielas maisijumu nerada

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

boltrix

53 ziņas

PM

PASSATizhi: "
bet zondes tak ir divas. un tā zonde kas seko kata darbībai, nekādu iespaidu uz degvielas maisijumu nerada
"

Jā zinu, ka otrā zonde seko līdzi kata darbībai, bet cik lasīju krievu forumos, ņemot ārā katalizatoru obligāti ir jāliek iekšā rezonators - savādāk nestrādās pirmā zonde, ko man čaļi servisā neizdarīja tā nu sanāca, ka nobeidzināju savu zondi + vēl izpūtējs uzsprāga...

Tagad gribētos salikt visu orģinali kā bija ar abām zondēm un katalizarotu...

Atbildēt uz šo ziņu
boltrix

53 ziņas

PM

Labi,
Ja neviens nevēlas mainīt, varbūt kāds var nedārgi notirgot????

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Ne par tēmu, bet šitais man lika atcerēties kā man 3-litrīgajam uzsprāga izpūtējam lielais bundulis Tāds bāziens Labi ka pa dienu, nevis vienos naktī daudztāveņu pagalmā Kājas aukstas un sniegs apkārt mašīnai melns no sodrējiem, bundulis smuki pa šuvi atvēries

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja jau nesadegusi degviela nokļuva izpītējā, tad pirms šāviena nebija pārāk augsts degvielas patēriņš?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Pārdod un Pērk » Voyager 3.3i 1996-2000 izpūtējs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online