Pirkt auto ASV » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Pirkt auto ASV

Lapas: [1] 2
Pirkt auto ASV ( 5781 )
rabarbers

99 ziņas

PM

Sveiki vojādžeristi, es arī labprāt par tādu kļūtu, bet ir viens bet. Latvijā baigi grūti sameklēt labu auto pa sakarīgu cenu (mani interesē T&C un Dodge 2005-2008g), tāpēc ir doma pirkt štatos. Palasot forumu, neatradu līdzīgu tēmu, nu nevar būt, ka tas nevienu neinteresē. Gan jau kādam ir reāla pieredze. Dalieties pieredzē draugi, palielieties, ka nopirkāt baigi labu auto ar reāli mazu noskrējienu un pa lēto, bet varbūt iegrābāties.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

sazinies ar kantoriem kas ved no izsolēm no ASV. un lieta darīta. protams rēķinies ka tas noteikti būš sists auto, kas it kā nebūtu nekāda bēda, bet dažiem ir alergija pats diez vai spēsi noorganizēt auto apskati, pirkšanu un piegādi.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

austris

908 ziņas

PM

Reiķinies ar Latvijas likumiem sertifikācija plus reģistrācija sanāk pie2000 ls

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

HenicalAutoAuctions

2 ziņas

PM

Labdien!
Vedam spēkratus no ASV izsolēm. Izsoles notiek katru darba dienu no plkst. 17.00 ONLAINĀ – WWW.HENICAL.LV. Dalība izsolēs bezmaksas. Piegāde uz Rīgu 6 nedēļās.
Cenas ļoti konkurētspējīgas!
Town&Country 2008+ modelis nesists smuks sākot no 8000 EUR ar piegādi Rīgā un nodokļiem.
http://www.henical.lv/vehicles
Papildus tam piedāvājam atvest auto uz uzņēmumu bez PVN. Tātad vēl lētāk!!!
+sertifikācija sākot no 600eur
+reģistrācija CSDD ap 650Ls

Katru nedēļu Izsolē 100 000 spēkratu.
Piepildīsim Jūsu Amerikāņu Sapni,
HenicalAutoAuctions - transportlīdzekļu Piegāde, Sertifikācija un Reģistrācija Latvijā.

HenicalAutoAuctions
mob. +371 29154111
tel. +371 67555518
fax +371 67555518
[email protected]
www.henical.com

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

rabarbers: "Sveiki vojādžeristi, es arī labprāt par tādu kļūtu, bet ir viens bet. Latvijā baigi grūti sameklēt labu auto pa sakarīgu cenu (mani interesē T&C un Dodge 2005-2008g), tāpēc ir doma pirkt štatos. Palasot forumu, neatradu līdzīgu tēmu, nu nevar būt, ka tas nevienu neinteresē. Gan jau kādam ir reāla pieredze. Dalieties pieredzē draugi, palielieties, ka nopirkāt baigi labu auto ar reāli mazu noskrējienu un pa lēto, bet varbūt iegrābāties. "

Iesildīja publiku....
Tad turpināja Henicak...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Zuris: "
Iesildīja publiku....
Tad turpināja Henicak...
"

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

rabarbers

99 ziņas

PM

Šitas gan baigi uzjautrināja mani. Ja arī gribēju kādu iesildīt, tad tikai tos, kuri paši reāli ir iepirkušies Asv aukcionā. Viena lieta ko saka kantori, pavisam cits ir reāla pieredze. Mani bažīgu dara tas, ka auto nevar apskatīt dabā, apčamdīt, izvēle jāizdara pēc dažām bildītēm un īsa apraksta.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

Zuris

1249 ziņas

PM

austris: "Reiķinies ar Latvijas likumiem sertifikācija plus reģistrācija sanāk pie2000 ls"

Tā arī reāli sanāk,diemžēl....
sertifikācija-750-800eiro
nodoklis pie reģistrācijas vadoties no co2 parametra dzinējiem 3,6L-849 ls, 4,0L-1292 ls, 3,8- 3 versijas,dārgākā 1770 ls,+transporta nodoklis līdz gada beigām,dabas resursu,nr. zīmju komplekts,teh apskate un t.t.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: [1] 2

Forums » Pārdod un Pērk » Pirkt auto ASV
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online