Nopirkšu ādas salonu » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Nopirkšu ādas salonu

Lapas: 1 [2]
Nopirkšu ādas salonu ( 3233 )
Tomucis2

31 ziņas

PM

nu cik man zinams adas taka ertaki ir.teikshu godigi,ilgi es sava nosedet nevaru.mugura saak iideet.neerti ir,laigan visi runa ka divani divani.aizumugre sedet-moshka ja.bet ka vaditajam drebes kresli nu nezin.vai moshka atshkiras pec komplektacijas-ertaki un neertaki? izskaidrojiet ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandC 1997. 3.3 gāze.ZVĒRS!!!

Ezis2

1672 ziņas

PM

Es nez man pazinam kareiz bija aadinieki un vins sudzejas ka ka ilgak braucot slid leja no viniem beigas tie kresli bija beikti, izsedeti un ada jau gabalos plisa , sis nebija ar mieru maksat par labiem adiniekiem to ko prasa un ielika jau minetos drebes pa 50ls prieksejos un tagad ir laimigs taka nez ... kuram maate kuram meita ar to aadu jau uari ir cakars ziema lenu uzsilst ( vismaz manejam ir ta ka kamer vina nesez tikmer ari apsilde nestardaa) un kad -20 tada iesedies diez kas nav vasara atkal ir cepeskrasns kameer izsaldee , ja nav kondiska tad ir naves smaka

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Neesmu manījis, ka slīdētu nost no ādeniekiem. Slīd nost varbūt tie, kas nemēdz piesprādzēties.
Ziemā īpaši aukstumu neesmu jutis. Uz auto ziemā šortos neeju, bet kārtīgās biksēs vienalga uz kā sēdi. Vasarā varbūt kādreiz arī ir karstāks, bet tas varētu vairāk skart melnās ādas salonu īpašniekus, nevis gaišās kā man.

Voyager 1998g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1232 ziņas

PM

Ezis2: "
sur tur jau uzpeld neizsedeti un cipars ari atiecigs no tas pasas Anglijas ved uz izjauksanu nereti ar loti labiem saloniem ;) kada jega likt izsedetu nolietotu adas salonu ???? es nerubiju tad labak lai drebe paliek... pazistamais tikai drebes prieksejos kreslus pirka pa 50ls kur tur vel salons un vel adas...
"

Piedāvāju labā stāvoklī pelēkas ādas salonu no 2002 .gada limited angļa 87000jūdzes braucis,cena par sēdekļiem 250ls,t.29230402

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: 1 [2]

Forums » Pārdod un Pērk » Nopirkšu ādas salonu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online