Remonta izmaksas » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Remonta izmaksas

Lapas: 1 2 3 4 [5]
Remonta izmaksas ( 5529 )
munds

477 ziņas

PM

PASSATizhi: "diez cik kilo špakteles vajadzēs šito līdzinot... un cik ilgi viņa tūrēsies."
, kādreiz šitas darbs bija mana ikdiena, un konkrētajā gadījumā neliktu šeit virsū ntos kilogramus špakteles, kura tiešām biezā slānī nav paredzēta, ar laiku sāk plaisāt un vēl visādas šaizes taisīt, bet gan lielumu aizpildītu ar alvošanu, ir tāda metode arī uz auto bleķiem paredzēta, gan nerūsē, gan turās labi, un beigās arī špakteli vajag maz.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

PASSATizhi

2956 ziņas

PM

munds: " , kādreiz šitas darbs bija mana ikdiena, un konkrētajā gadījumā neliktu šeit virsū ntos kilogramus špakteles, kura tiešām biezā slānī nav paredzēta, ar laiku sāk plaisāt un vēl visādas šaizes taisīt, bet gan lielumu aizpildītu ar alvošanu, ir tāda metode arī uz auto bleķiem paredzēta, gan nerūsē, gan turās labi, un beigās arī špakteli vajag maz. "
tas nav nekas jauns, bet darbietilpīgs un pie mums reti izmantojams process. es garantēju, ka konkrētajā gadijumā nekāda alvošana nebūs simts reizes labāk būti nomainīt to sānu

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

munds

477 ziņas

PM

PASSATizhi: "tas nav nekas jauns, bet darbietilpīgs un pie mums reti izmantojams process. es garantēju, ka konkrētajā gadijumā nekāda alvošana nebūs simts reizes labāk būti nomainīt to sānu"
Ne tikai darbietilpīgs, bet arī ne tas lētākais process, tāpēc arī tik reti tiek izmantots, principā, to jau dara tikai tad, ja taisa savu auto, klientam parasti to nevajag, kad uzzina cenu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Pārdod un Pērk » Remonta izmaksas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online