Remonta izmaksas » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Remonta izmaksas

Lapas: 1 2 [3] 4 5
Remonta izmaksas ( 6435 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kā Tu iemanījies nebūt cietušā puse, ja cietusi aizmugure?

Atbildēt uz šo ziņu
Zaļais

21 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Kā Tu iemanījies nebūt cietušā puse, ja cietusi aizmugure?"

Īsumā...
Apstājos krustojumā. Redzu ka pa galveno ceļu tuvojas autobuss. Kad autobuss bija tuvāk krustojumam redzēju, ka viņam ieslēgts labai pagrieziens. Sapratu, ka viņs griezīs pa labi (uz ceļa uz kura atrodos es) un es droši braucu pāri krustojumam. Bet nu izrādījās, ka viņs negriežas iekšā un laiž tik taisni, kad es jau biju iebraucis krustojuma. Vēlāk atbrauca ceļinieki. Paskatījās. Izstāstījām katrs savu versiju(otrs noliedz, ka būtu ieslēdzis pagriezienu). Ceļinieks pateica lai rakstam saskaņoto un vainīgais būšot es. Viss.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Saskaņotajā savu versiju par ieslēgto pagriezienu neierakstīji?
Krustojumā luksofors, dodiet ceļu zīmes?

Atbildēt uz šo ziņu
Zaļais

21 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Saskaņotajā savu versiju par ieslēgto pagriezienu neierakstīji?"

Diemžēl nē! bija "Dodiet ceļu"

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Zaļais: "

Diemžēl nē! bija "Dodiet ceļu""

Ja ,loti sen es liku tiesibas bet cik aceros tad satiksmes notaikumos bija punkts ka tas ka rada pagriezienu nenozime ka vari braukt neskatoteis tev ir japarliecinas ka vins patiesam veiks to manevru .. takaa diemzeel laiakam jasamierinas un ja jau CP pateica ka vainigs tad neko bija man reiz CSN kuk otrs nekadigi negribeja adzit ka ir vainigs laigan tas bija acim redzemi atbrauca CP apsaktijas un ta ari vinam pateica ka tu esi vainigs un raksti saskanoto ja negribi vel sodu maksat par izraisisanu.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ja pats vainīgs, tad vel tā. bet ja taisa servisā par apdrošināšanas naudu, tad auto var dot tikai kad nauda ir pie izpildītāja. citādi vel sanāks kā man. pirms gada viena dura iemauca sānā, man ir cietušie, kriminālā lieta un citi brīnumi. rezultātā naudu es dabuju tikai pēc 9 mēnešiem . labi ka toreiz neatdevu šiem to auto, ķip teica tulīt jau nauda būs un tt.. saskaitija 650ls uz rokas. reāli bleķus (Statni) es pats izvilku, divas durvis ar krāsošanu sanāca 150ls

par konkrēto gadijumu, jāskatas cik vispār prasa serviss, un vai pats var kko izdarīt. jo veseli auto šobrīd jau maksā kapeikas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "ja pats vainīgs, tad vel tā. bet ja taisa servisā par apdrošināšanas naudu, tad auto var dot tikai kad nauda ir pie izpildītāja. citādi vel sanāks kā man. pirms gada viena dura iemauca sānā, man ir cietušie, kriminālā lieta un citi brīnumi. rezultātā naudu es dabuju tikai pēc 9 mēnešiem . labi ka toreiz neatdevu šiem to auto, ķip teica tulīt jau nauda būs un tt..

par konkrēto gadijumu, jāskatas cik vispār prasa serviss, un vai pats var kko izdarīt. jo veseli auto šobrīd jau maksā kapeikas."

logiski savadak butu ka manam brackam kurs adeva auto taisit servisam kur nosutija apdrosinatajs tad tei idioti vinam to masinu 2,5 menesi taisija un baigas tur bija manis aprasktitie brinumi a sis visu to laiku bez auto par kuru lizis jamaksaa ! reku velviens vidiks ka pensionars bez pieredzes pats savejo tarataiku saremonteja vajag tikai gribet http://www.youtube.com/watch?v=Un_nKCOXPJA

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Zaļais

21 ziņas

PM

ibiodizels: "Aizmugures stiklu pa 5ls atdošu-netonēts"

Apskaties PM!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Pārdod un Pērk » Remonta izmaksas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online