Meklēju ģimenes auto » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Meklēju ģimenes auto

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Meklēju ģimenes auto ( 24358 )
uldii12345

316 ziņas

PM

Intereses pēc paskatījos sludinājumus, jā no īsajiem nav nekā prātīga, mēs arī pārsvarā braucam četratā bet tomēr garajam, ja pie mīnusiem pieskaita garo bāzi, tad plusi ir stow and go, 3 zonu klimata kontrole, bet cik esmu redzējis tikai benzīniekiem, ļoti stabils uz zemes ceļiem un vismaz apskatot ss ir pat normāli varianti kaut vai no voyagerclub. Ja ir daudz naudas var ņemt arī dīzeli . Vienu gan es nesaprotu, ir sludinājumu kur auto pat nepilni 200tk nobraukums, pēc pārdevēju rakstītā, tikko veikts kārbas kapitālais remonts, vai tad tiešām tās kārbas tik švakas, ka 200 tūskt netur?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja nepilni 200k, tad spidometrs griezts atpakaļ, ja 210k, tad nē.

Atbildēt uz šo ziņu
andrejsb

39 ziņas

PM

uldii12345: "Intereses pēc paskatījos sludinājumus, jā no īsajiem nav nekā prātīga, mēs arī pārsvarā braucam četratā bet tomēr garajam, ja pie mīnusiem pieskaita garo bāzi, tad plusi ir stow and go, 3 zonu klimata kontrole, bet cik esmu redzējis tikai benzīniekiem, ļoti stabils uz zemes ceļiem un vismaz apskatot ss ir pat normāli varianti kaut vai no voyagerclub. Ja ir daudz naudas var ņemt arī dīzeli . Vienu gan es nesaprotu, ir sludinājumu kur auto pat nepilni 200tk nobraukums, pēc pārdevēju rakstītā, tikko veikts kārbas kapitālais remonts, vai tad tiešām tās kārbas tik švakas, ka 200 tūskt netur?"

Īsie ar dīzeļiem manuprāt ir arī kādi tīri interesanti eksemplāri, ar visām kožām/rožām, šad tad parkošanas sensoriem un pārējiem labumiem. Tīri subjektīvi nepatīk sudraba krāsa, lai arī tā ir praktiska, bet protams ne jau auto krāsa būtu noteicošais izvēloties auto. Ādas salonu gribas, jo lupatu man sīči pieķēzīs itin ātri Lai arī no braukšanas komforta āda nav nekas labs - vasarā tādā beņķī iesēsties ir karsti, ziemā auksti, toties ar kopšanu nav problēmas.
Piemēram., ļoti neslikti aprīkots, diemžēl manuālā kārba:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/voyager/bebfk.html
vai ar tomātu: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/voyager/bnlcd.html

Par automātiem cik lasīju - veci, izturīgi 4 robu automāti, lai arī nav tie modernākie un ekonomiskākie, bet toties izturīgi - 200K jau nu būtu jātur, atšķirībā, piemēram, no slavenajiem VW grupas DSG tomātiem.

Par noskrējieniem, pat nekomentēšu - ka var 3 gadīdiem auto un 10 gadīgiem auto visiem grozīties ap 200K

Par Stawngo - tā ir manta! Par to es pilnīgi piekrītu. Bet man pa pilsētu gana daudz jāmīcās, tas voyadžeris jau tā nav maziņš, Grands ir vēl lielāks!

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

Nu es jau sāku pierast pie sava lielā izmēra un Rīgā vairs tas netraucē. gan apdzenot gan noprkojoties. Man piemēram garā versija noderēs bieži ;-)
p.s. bet katram savs

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

andrejsb

39 ziņas

PM

Nu ir tiem īsajiem tāda jocīga sajūta - izmet ārā trešo rindu, iegūsti milzīgu 4vietīgu auto Tādā ziņā eiropiešu pieejam man labāk patīk, 2 rinda ir pilnēvrtīga 3 vietīga, un trešā ir tāds kroplītis, kas slēpjas grīdā.
Likt 3 šo rindu otrās vietā negribas, kaut kāda nenopietna izskatās, iespējams var iemuhļīt vienu beņķi 3 šajā rindā, esmu redzējis sludinājumos 6 vietīgus variantus.

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

andrejsb: "Nu ir tiem īsajiem tāda jocīga sajūta - izmet ārā trešo rindu, iegūsti milzīgu 4vietīgu auto Tādā ziņā eiropiešu pieejam man labāk patīk, 2 rinda ir pilnēvrtīga 3 vietīga, un trešā ir tāds kroplītis, kas slēpjas grīdā.
Likt 3 šo rindu otrās vietā negribas, kaut kāda nenopietna izskatās, iespējams var iemuhļīt vienu beņķi 3 šajā rindā, esmu redzējis sludinājumos 6 vietīgus variantus.
"

Jā 6-vietīgs arī neslikts varinats. Var variēt vismaz ar vienu beņķi ja vajag nevis visu rindu. Tas tāds kā bonus manā skatījumā.
p.s. kārtīgi apdomājies un ņem sev tīkamāko ciet

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

andrejsb

39 ziņas

PM

Vai pareizi saprotu, ka par 5 vietīgo (2+2+1) var padarīt jebkuru, vajag tikai kādā šrotā piemeklēt otrās rindas beņķi.

Laikam pats atradu - bez nelielas kolhozēšanas 3jā rindā ielikt vienu beņķi nevar, jo traucā viens rokubalsts (podlokotņiks).

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

A kāpēc 3 rindas beņķis nepatīk 2 rindā? Sanāk 5 vietīgs (2+3) un afigenijs bagāžnieks. Pats tā šad tad vizinos.
Var jau arī salikt 2 trešās rindas aizmugurē un tad iegūstam 8 vietīgu autiņu (2+3+3), tas gan ir jāsaskaņo ar CSDD, lai veic teh.pasē izmaiņas un tas joks strādās līdz 2001 gada izlaiduma autiņiem. Pēc 2001 mainās likumos prasības par drošības jostām.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Forums » Pārdod un Pērk » Meklēju ģimenes auto
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online