Meklēju ģimenes auto » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Meklēju ģimenes auto

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Meklēju ģimenes auto ( 24358 )
voyager77

25 ziņas

PM

andrejsb: "Sveicināti,

Lai neražotu jaunu topiku par vienu un to pašu tēmu, pamēģināšu atdzīvināt šo pašu pavedienu.
Pašreiz pārvietojos ar palielu sedanu (saab 9-5), un esmu lielāka, ietilpīgāka ģimenes auto meklējumos, sākot ar 2005 gada izlaidumu (psiholoģiski negribu vecāku pa 10 gadiem). Esmu pastudējis šarānus, touranu, zafīras. Touranu/zafīru gadījumos rūmes ieguvums būs, bet ne tik iespaidīgs plus gaitas ziņā esot tauberetītes (atkal pēc nostāstiem). Šarāns rūmes ziņā mani apmierinātu, bet salīdzinājumā ar Voyager maksā vairāk ~ 1000EUR, komplektācijas švakākas parasti, nožēlojami dzinēji, kaut gan braucis neesmu, iespējams ir pietiekoši, un vispār runā, ka esot cietāki, skaļāki, piekarei nepatīk mūsu grambas. Bet Ok, pietiks par NeVoyageriem.

Par Voaygeriem, skatos Voyager (ne Grand) no 2005 gada, kāpēc ne Grand - man liekas Grand ar saviem + 30cm nu jau pārāk liels, lai normāli izgrozītos pa pilsētu, 3 sēdekļu rindu tāpat plānoju nahrenizēt. Ja ņemu neGrand variantu, tad auto garums praktiski tāds pats kā pašteizējam auto. Ideāla konfigurācija manās acīs - 2 beņki otrajā rindā un trešajā atstāt vienu, vai vispār trešo rindu izmest ārā. Diemžēl ne grandiem hav pieejams StawNGo

Cenas par 8 gadīgu minivenu plus/mīnus 6000 eur, manuprāt visnotaļ normāli priekš tāda gada un tāda aprikojuma auto, es pat teiktu ārpus konkurences.

Labrāt ņemtu arī 3.3 benzīnu vai benzīnu/gāzi. Pret gāzi nav lielu iebildumu, bet piedāvājumu praktiski nav, tāds pats skats arī mobile.de.

Nu un daži jautājumi (būs daudz):
1) Kā ir dagvielas patēriņu 2,5d un 2.8d versijām. Jauktajā ciklā būs 2,5l = 8L/100km un 10L/100km? Tiešām dēļ kārbas tik liela šķirba? 2 litri? Vairāk interesē tieši 2,8litru versiju, jo gribas automātu.
2) Ar 2.5d esmu braukāji, jaudas liekas pietiekoši, kā ar 2,8l un automātu, nejutīšos apdalīts pēc 185zs un 5 robu A/T uz šosejas dzenot fūres?
3) Patīks ādas saloni. Voaygerī tiešām īsta āda vai mākslīgā?
4) Kā braukāt garākus gabalus šādos beņkos, mugura nenogurst? Esmu izlutināts ar SAAB komfortu...
5) Kā ziemās dīzeļversijās ar salona apsildi? Atkal esmu pieradis, ka benzīnniekos uzsilst ātri.
6) Visādas parkošanās lietas, tomēr 2 metri plats auto, tīri subjektīvi vai nesagādā problēmas mūsu stāvvietas, kas izskatās paredzētas biku mazākiem auto?
7) Kā tas par bloku starp priekšējis beņķiem un šad tad starp vidējiem arī. Piem. te ir starp priekšējiem beņiem: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/voyager/cbjnk.html
8) Kā ar audio aprīkojumu? Piem. LX komplektācijā, cik daudz un cik kvalitatīvas skandas? Standarta galvu tāpat nomainītu pret 1dina māģi, lai ir mp3 atbalsts, jo mūziku klausies dizgan daudz un radio repertiārs mani neapmierina. Vai var būt ir pieejamas CD changer emulatori uz standarta galvu.
9) Par kompfortu/pakojamu laikām nav vērts prašņāt, tas ir labāks par Sharan/touran/zafira.
10) Ar izņemto trešo rindu ir iespējams, bagāžnieka pārvalks, lai bagāžnieka saturs lieki neiekārdinātu marģinālo publiku.
11) Un, ļoti svarīgs jautājums, Voyager specializēts serviss Rīgā, kur voyageristi dzen remontēt un apkopt savus rumakus? Man patīk servisi, kas specializējas uz vienu marku vai pat modeli, cik esmu remontējis savus drapakus, ar tādiem servisiem parasti nav problēmu.

Paldies, visiem, kas izlasīja šo penteri, gaidu komentārus

A.
"

1)-2.5 Ēd apmēram 8-10L/100KM 2.8 ēdīs ap 8,5-9,5L/100KM toties komforts labāks jo automātiskā kārba.
4)-Nesāpēs,braukt ar voyager ir tas pats,kas sēdēt mājās ērtā dīvānā ;)
5)-Nu benzīns uzsilšanas ziņā ir daudz labāks Dīzelis ilgāk kamēr uzsilst+ieslēdzas webasto,kas rij saļarku un daudziem ir problēmas ar to Webasto,kad vai nu viņas neslēdzas ārā vai ari neslēdzas iekšā.
8)-Ir tādi speciāli sūdiņi,kurus vari pieslēgt pie orģinālā maģa un pievienot savu telefonu,flešku.
7)- Tas ir atsevišķš nodalījums,kur vari salikt mantas utt un ari leduskapis.Automātiem var ielikt priekšā,bet manuālai kārbai varēsi tikai aizmugurē.Noderīga lieta.
8)-Audio visiem Voyageriem ir bijis ideāls!Sharaniem utt mūziku pēc voyager ir pretīgi klausīties.
11)-Ir iespējams.

Ja paņemsi Voyageri nenožēlosi!Sharan un visi šitie mēsli nespēj konkurēt ar Voyager to saku pēc savas pieredzes.

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

Ieteikumu video - http://voyagerclub.lv/index.php/ieteikumi/2004-2008-g-2-8-crd/

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

Ottttto

132 ziņas

PM

Jautājumus par dīzeli izlaižu -
3) ir gan tādi gan tādi, līdz 2005 tā ada liekas īstāka
4) nogurst
5) karstu gaisu sāk pūst ātri (benzīns), bet ja nav iebūvēta autonomā pečka, protams, ka tas džilianss lielos mīnusos uzsilst lēnāk, kā sedans
6) nooormāli
7) papildus bardačoks ar piepīpētāja ligzdām
8) limitedam ar kvalitāti ne vainas, bet fm ir tikai usa frekvences
9) šādu auto plikā versijā nav vērts ņemt
10) orģināls nē. neorģināls ir iespējams. depo pa 5 eur 1m2 ietilpības maiss.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

andrejsb

39 ziņas

PM

IlmarsG!!: "2.5l dīzelim ekspluatācijas nodoklis būs stipri mazāks kā 3.3 un 3.8l benzīnniekam. Mazāks pat kā vecajiem 2.5l dīzeļiem (2.8l netiku rēķinājis). Savukārt 2.4l benzīna dzinējs tāpat lāgā nekotējas.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Stipri mazāk, tas ir cik?

Atbildēt uz šo ziņu
andrejsb

39 ziņas

PM

voyager77: "
1)-2.5 Ēd apmēram 8-10L/100KM 2.8 ēdīs ap 8,5-9,5L/100KM toties komforts labāks jo automātiskā kārba.
"

Pa patēriņu nesapratu - 2,8d ir 4robu tomāts un patērē 8,5 - 9,5l? Tas ir domāts jauktajā ciklā? Ja jā, tad ir OK.

Atbildēt uz šo ziņu
andrejsb

39 ziņas

PM

Un kas attiecas uz 2,5 vai 2,8, tur tiešām ir noteicošais patēriņš, jo pret automātu kā tādu man ne mazāko iebildumu, gluži otrādi. Gadā nobraucu 15K jauktajā ciklā un ja patēriņš 2,8 ir 2 litri vairāk nekā 2,5, tad viegli izrēķināt, ka starpība gadā sastādīs 400 eur, nav tā ka tas ir baigi daudz, bet nu tomēr...

Atbildēt uz šo ziņu
voyager77

25 ziņas

PM

andrejsb: "
Pa patēriņu nesapratu - 2,8d ir 4robu tomāts un patērē 8,5 - 9,5l? Tas ir domāts jauktajā ciklā? Ja jā, tad ir OK.
"

Jauktais!Dažreiz pat ar Automātu var izbraukāt ekanomiskāk nekā ar manuālo,bet nu jā viss atkarīgs no tā kā brauc.

Atbildēt uz šo ziņu
voyager77

25 ziņas

PM

andrejsb: "Un kas attiecas uz 2,5 vai 2,8, tur tiešām ir noteicošais patēriņš, jo pret automātu kā tādu man ne mazāko iebildumu, gluži otrādi. Gadā nobraucu 15K jauktajā ciklā un ja patēriņš 2,8 ir 2 litri vairāk nekā 2,5, tad viegli izrēķināt, ka starpība gadā sastādīs 400 eur, nav tā ka tas ir baigi daudz, bet nu tomēr..."

Vislabāk ņem 2.4,3.3 Benzīns/Gāze viņš būs klusāks,ekanomiskāks naudas ziņā par Dīzeli jo gāze 2reiz lētāka par benzīnu tagat 50 Centi Litrā kā ari lētākas apkopes un ziemā ātri sapūš siltumu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Forums » Pārdod un Pērk » Meklēju ģimenes auto
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online