Meklēju ģimenes auto » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Meklēju ģimenes auto

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Meklēju ģimenes auto ( 24351 )
Archebalds

131 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Saliktā veidā aiz trešās sēdekļu rindas rati ies iekšā īsajiem modeļiem. Grandiem varēsi ielikt nesaliktus ratus."

Saku no savas pieredzes- man ir īsais, aizmugurējā rinda pa vidu, vidējā ārā, bagažniekā zapaska(mazā) un rati nesaliktā veidā iet iekšā tā kā nemetās. Vienīgi rati ofic jāsaloka, lai ieliktu bagažniekā, ja ir tirgus variants(polsterētie un ar kabatām pārpičkātie), kas pat saliktā veidā bagažniekā laikam knapi lien. Man gan pirmie rati ar kulbu līda nesalocīti, gan tagadējie sēžamrati. Tā ka šis arguments galīgi nepatiess. Un man ir līdzīgi kā šiem auto meklētājiem, Gradi nepatīk ni un ni, kaut atšķirība tikai 30 cm. Lai veicas

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tu jau runā par variantu, ja no vienas sēdekļu rindas atsakās. Tad ratus var ielikt nesaliktus arī īsajā. Es par variantu, ja nevienu no sēdekļu rindām ne izņem, ne saloka (Īsajā aiz trešās rindas ielikām vienus lielos ratus saliktus, vienus saliktus mazos-lietussarga tipa ratus un vienu saliekamo gultiņu+vēl kautko.To visu jāliek ar garumu stāvus. Parastā universālī to nez vai varētu izdarīt griestu nepietiekama augstuma dēļ).
Šovasar īsajam aiz trešās rindas vadājām pusaudžu velosipēdu ar 24" riteņiem. Garajam visdrīzāk aiz trešās rindas ver ielikt divus. Man gan dīzelis un salonā rezerves ritenis nav jāvadā.

Atbildēt uz šo ziņu
Archebalds

131 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Tu jau runā par variantu, ja no vienas sēdekļu rindas atsakās. Tad ratus var ielikt nesaliktus arī īsajā. Es par variantu, ja nevienu no sēdekļu rindām ne izņem, ne saloka (Īsajā aiz trešās rindas ielikām vienus lielos ratus saliktus, vienus saliktus mazos-lietussarga tipa ratus un vienu saliekamo gultiņu+vēl kautko.To visu jāliek ar garumu stāvus. Parastā universālī to nez vai varētu izdarīt griestu nepietiekama augstuma dēļ).
Šovasar īsajam aiz trešās rindas vadājām pusaudžu velosipēdu ar 24" riteņiem. Garajam visdrīzāk aiz trešās rindas ver ielikt divus. Man gan dīzelis un salonā rezerves ritenis nav jāvadā.
"

Ja ar visiem beņķiem, tad piekrītu, tad tur ielikt nevar praktiski neko. Gribi teikt grandā nesalocīti rati lien pat ar visiem beņķiem? Negribas ticēt, bet var jau būt. Man tāds nav, tāpēc neiešu strīdēties. Es tik no tā auto meklētāja sapratu, ka viņa ideja ir kā man- pakaļējos pa vidu, bet vidu ārā.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

difjuz

90 ziņas

PM

RsDJ: "Pirkt īso jebkurā gadijumā ir aplami. Divas vienādas mašīnas, vienai ir bagažnieks, otrai nav, kādēļ gan izvēlēties to kurai nav?
Par to aprīkojumu - nu cilvēki ir dažādi, vienam vajag, citam nevajag.
"
Atkarīgs no tā ,kas domāts ar vārdu aprīkojums.Bieži vien palietotās mašīnās šie aprīokojumi sagādā vairāk problēmu nekā komforta.Neizprotu kāda apsvēruma dēļ vispār ražo īsos džerus.Mašīnā,kura domāta 7 cilvēku ceļošanai,katram pat pa cļojumu somai pagrūti ielikt,par proporcijām nerunājot-triecientests atpakaļgaitā.Piedodiet man īso džeru īpašnieki,protams ka auto pamatuzdevums ir palīdzēt mums pārvarēt attālumu un ,ja tas to pilda ilgstoši un uzticami,tad pārējais ir tikai mūsu kaprīzes. Pieļauju ,ka spriedums par salona iekārtojumu varētu radikāli atšķirties cilvēkam kurš pārņemts ar elektronikas novatorismu,lasa zinātnisko fantastiku un sapņo vadīt kosmisko šatlu ar spuldzītēm un datčikiem visās spraugās,no piemēram kaut kāda dabas drauga,kurš brauc uz copi vai paķert pļavā sienāžus un palūrēt ,cik šiem kājas, un labprāt džerī pa ceļam udžiņu iekurtu ,ja būtū kamīns,pat nepamanīdams ka panelī jau mirgo trīs sarkanas lampiņas.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Nu 3voyim ir stipri maz aprīkojuma,kurš varētu radīt problēmas...
Daži ir spiesti pirkt īsos jo garāžā grands neiet iekšā.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Īsos džerus jau vairs neražo. Katrā ziņā šāds īsais džeris ir funkcionālāks par parastu piecvietīgo universiāli, cenas ziņā izdevīgāks par vairumu universiāļu.
Lūk arī atbilde - kādēļ pirkt Opel astra, vektra, Omega vai Zafira, kādēļ VW Passat - ja par lētāku cenu var nopirkt kaut īso Voyager.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

difjuz: "Atkarīgs no tā ,kas domāts ar vārdu aprīkojums.Bieži vien palietotās mašīnās šie aprīokojumi sagādā vairāk problēmu nekā komforta.Neizprotu kāda apsvēruma dēļ vispār ražo īsos džerus.Mašīnā,kura domāta 7 cilvēku ceļošanai,katram pat pa cļojumu somai pagrūti ielikt,par proporcijām nerunājot-triecientests atpakaļgaitā.Piedodiet man īso džeru īpašnieki,protams ka auto pamatuzdevums ir palīdzēt mums pārvarēt attālumu un ,ja tas to pilda ilgstoši un uzticami,tad pārējais ir tikai mūsu kaprīzes. Pieļauju ,ka spriedums par salona iekārtojumu varētu radikāli atšķirties cilvēkam kurš pārņemts ar elektronikas novatorismu,lasa zinātnisko fantastiku un sapņo vadīt kosmisko šatlu ar spuldzītēm un datčikiem visās spraugās,no piemēram kaut kāda dabas drauga,kurš brauc uz copi vai paķert pļavā sienāžus un palūrēt ,cik šiem kājas, un labprāt džerī pa ceļam udžiņu iekurtu ,ja būtū kamīns,pat nepamanīdams ka panelī jau mirgo trīs sarkanas lampiņas. "

kā var sagādāt problēmas perforētais ādas salons? normālas krāsas panelis, smukāki buferi un lampas? tas arī viss, ar ko atšķiras pliks džeris, no baudāma džera))) tik maz, bet sajūtas iekš auto ir pavisam citas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

difjuz

90 ziņas

PM

PASSATizhi: "
kā var sagādāt problēmas perforētais ādas salons? normālas krāsas panelis, smukāki buferi un lampas? tas arī viss, ar ko atšķiras pliks džeris, no baudāma džera))) tik maz, bet sajūtas iekš auto ir pavisam citas.
"
Nemācēšu tev atbildēt uz šito jautājumu,bet tad jau viņš tev nemaz nav tik pliks.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Forums » Pārdod un Pērk » Meklēju ģimenes auto
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online