Meklēju ģimenes auto » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Meklēju ģimenes auto

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19
Meklēju ģimenes auto ( 24367 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Vienmēr ir vērts iztikt bez līzinga.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

ekko: "Sveiki, lai nebūtu jātaisa jauna tēma. Gribu no kantainā(-95) pāriet uz jaunāku. Līdz 2000 t&c cenas ap 2000 eirām, pēc 2001 jau ap 4000. Saprotu ka jaunāks modelis utt., bet vai ir vērts ņemt līzingu un pirkt pēc 2000 gada, vai tomēr ietaupīt 2000 un meklēt mazāk nobrauktu veco? Interesē tikai 3.3 vai 3.8 ar ādu un protams grandi. Paldies."

Nu skaties pats ko vēlies un ko vari pa naudām. Daudzi ten ieteikt virs 01 gada. Bet pats paņēmu '98 gada townu un man patīk ;-)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

uldii12345

316 ziņas

PM

4. Paaudze ir vairāki plusi, iespējama īsta klimata kontrole, jaudīgāki motori apmēram par 30zs, daudz labākas gaismas, salona filtrs. Izdomā pats vai par to tev ir jēga pārmaksāt. Bet vispār būs grūti atrast nenobrauktu gan 3, gan 4 paaudzes voyageri. Tā kā, jo jaunāks, jo lielāka iespēja, ka būs nenobraukts

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

RMatisons

559 ziņas

PM

Paies gadi un augs manā dārziņā zaļāka zāle tad arī gan jau sēdīšos uz nākamo modeli

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

ekko

18 ziņas

PM

uldii12345: "4. Paaudze ir vairāki plusi, iespējama īsta klimata kontrole, jaudīgāki motori apmēram par 30zs, daudz labākas gaismas, salona filtrs. Izdomā pats vai par to tev ir jēga pārmaksāt. Bet vispār būs grūti atrast nenobrauktu gan 3, gan 4 paaudzes voyageri. Tā kā, jo jaunāks, jo lielāka iespēja, ka būs nenobraukts"

Jautājuns jau bija vai tikai man ir šāda izvēle, vai citiem tāda izvēle nav bijusi. To ka ir citi lukturi, lodbalsti, panelis utt. es zinu. Gribējās zināt vai maksimāli nopakotu veco vai plikāku, bet jauno? Būtu starpība ap 700-1000, nedomātu, ņemtu jauno!

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country 99, gāze

andrejsb

39 ziņas

PM

Kungi, atvainojos, ka jaucos svešā sarunā, bet par tēmu runājos - kās ir labāks īsajos CV modeļos, kas nāca no 2004 gada, vizuāli vienīgais ko redzu, ka priekšējā optika ir savādāka, starp beņkiem ir manīts tas bagāžas nodalījums par kuru iepriekš jautāju. Bet kā no tehniskā viedokļa, ir palikuši izturīgāki, drošaki, vai gluži otrādi?

Atbildēt uz šo ziņu
AMetro

58 ziņas

PM

ekko: "

Gribējās zināt vai maksimāli nopakotu veco vai plikāku, bet jauno? "

Mūžīgais jautājums, uz kuru nekad neizdosies rast objektīvu atbildi Cits brauc ar gadu, cits brauc ar auto. Kādam auto lielāka braukšanas bauda ir ar jaunāku, bet plikāku modeli, citam ar labi nopakotu, bet vecāku.
Tīri subjektīvi, es izvēlētos savilkt jostu un paņemt jauno. Tomēr auto pats par sevi izskatās jaunāks, iepriekšējais modelis šķiet nedaudz morāli novecojis. Kā jau iepriekš minēja uldii12345, nākamajam modelim tomēr ir pieejami pāris patīkami sīkumi, kas padara pārvietošanos komfortablāku. Tiesa, tanī pat laikā es apšaubu, vai pa čētrām eiro pakām varēs paņemt labu 4.paaudzes auto

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikā ražotu auto rezerves daļas http://www.autometro.lv/

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

jaunais, īpaši feislifts(05-07), sniedz pavisam citas, labākas sajūtas nekā 96-00. kaut auto pa lielam ir tas pats. ja ir doma braukt ilgi, pavisam noteikti ieteiktu savilkt jostu un ņemt jauno. par līzingu piekrītu mūsu rūdītajam traktoristam , nafig barot augļotājus.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19

Forums » Pārdod un Pērk » Meklēju ģimenes auto
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online