Meklēju ģimenes auto » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Meklēju ģimenes auto

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Meklēju ģimenes auto ( 24352 )
emizz

50 ziņas

PM

meklēju pastāvīgu pārvietošanās līdzekli 5 cilvēkiem. metu acis uz šo http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/dodge/caravan/akeex.html šodien ir doma braukt nopētīt. Varbūt kāds jau ir bijis?

No forumā lasītā spratu, ka aizmugurēj rindu var ielikt arī pa vidu, tad es visus trīs bernus varu tur sasedinat un aizmugure iso benki, lai ja nu vajag var pakert vel kadu masina un ir vieta bernu ratiem.

Nedaudz esmu sabaidīts par tiem 3.0 , ka esot pa švaku, bet mani tas īsti nebaida. Katrā ziņa, šis eksemplārs patīk arī sievai un ar Grandu viņa nevēlas braukt..

Atbildēt uz šo ziņu

1995. Plymouth Grand Voyager LE 3.3 benz./gāz.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

auto sūds, nopietni 3.0 labāk nepirkt, salons ir izcili briesmīgs, gaišie stikli, amerikaņu lampas kas nerāda ceļu....

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

emizz

50 ziņas

PM

Ni šitais salons ir vnk dievīgs, mums loti patik..
Kas tik sudigs taja 3.0? Par lampām ir skaidrs, ka vajadzēs papildināt ar prožektoriem..

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

āā. nu skaidrs. neiešu mēģināt pārliecināt zvērinātus minimālistus

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

emizz

50 ziņas

PM

Nu , ja u savu viedokli argumenē, nevis uzraksti sūds un nepērc, ad ir savādāk. Man šadi aut nav bijusi, tapec katrs viedokis ir svarigs, ja tas ir argumenes.. Taka lūdzu..

Atbildēt uz šo ziņu

ibiodizels

695 ziņas

PM

3.0 nav nekādu īpašo vainu,tikai parasti viņi nāk ar 3 robu kārbu un dēļ 'tā arī tērē vairāk par 3.3 Sāc labāk ar grandu,jo šitais drīz paliks par mazu.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Var jau būt, ka konkrētais modelis ir tehniski labā stāvoklī un par labu cenu, ņemot vērā arī gāzes iekārtas esamību. Taču jāņem vērā, ka šie modeļi ar 3.0 dzinēju nav pārāk plaši izplatīti (tas ir Mitsubishi dzinējs). Tepat forumā var atrast vienu otru gadījumu, kad auto norakstīts tikai tādēļ, ka nevar atrast maiņu nopietni bojātai ātrumkārbai.
Cenas ziņā SS.LV arī var atrast konkurentus. Jāskatās vairāki piedāvājumi un pašam jāizvēlas.

Atbildēt uz šo ziņu
jurkins21

6 ziņas

PM

Par grandiem esmu dzirdējis ka bieži nostaigā pa ceļu pat ne no kā. ziemā tas nav labi.
Man ir 2,5 dīzelis. patēriņš no 7-11 . gribējās gazi, bet ievest benzīniekus ir dārgi. virs 3l lieli nodokļi. Protams komforts vadītājam un blakussēdētājam ir unikāls. Kad platais sedeklis nolikts pa vidu, tas tajā vietā šķiet tizli izskatās, un gana pašaurs.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Forums » Pārdod un Pērk » Meklēju ģimenes auto
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online