|
Jaunais, feisliftotais ( 2732 )
|
|
Ezis

2 ziņas
PM
|
2012-10-20 12:49:47
Skatos savai famīlijai (2 lieli + 3 mazi) pīplkarieru.
Varianti ir jaunais F galaxy vai jaunais un feisliftotais voyager Par nobraukumiem nav pašam īsta skaidrība. Viens ir skaidrs – tā nebūs mana ikdienas mašīna.
Sieva visbiežāk tiek uz/no darbu reizē ar mani.
Wīkendos varētu būt 200 – 400 km braucieni tepat, pa Dievzemītes ārēm. Vienu vai 2 reizes gadā aizbraucam uz R-eiropu.
Vai ir vērts maksāt par dārgāko dīzeli, kurš, būsim nu objektīvi, vojādžera gadijumā ir paliels ūds ....
Varbūt labāk mašīnu piesmiet ar gāzes balonu ? Kā ir gāzes balons sadzīvo ar stov un go sistēmu ?
Pats visu laiku braucu ar dīzeļiem, patīk gan grieze gan ekonomija. Gāzes wāgens man nekad nav bijis tāpēc tādi naivi jautājumi.... Nevaru saprast, vai aizbraukt pakaļ kādam wāģim uz Eiropu vai pavilkties uz Rumbulā esošajiem amerikāņiem vai arī Domenikā esošo melno dīzeli. http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/grand-voyager/beejcb.html
vai
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/grand-voyager/eelod.html
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Zuris

1249 ziņas
PM
|
2012-10-20 14:17:33
Ezis: "Skatos savai famīlijai (2 lieli + 3 mazi) pīplkarieru.
Varianti ir jaunais F galaxy vai jaunais un feisliftotais voyagerPar nobraukumiem nav pašam īsta skaidrība. Viens ir skaidrs – tā nebūs mana ikdienas mašīna.
Wīkendos varētu būt 200 – 400 km braucieni tepat, pa Dievzemītes ārēm. Vienu vai 2 reizes gadā aizbraucam uz R-eiropu.
Vai ir vērts maksāt par dārgāko dīzeli, kurš, būsim nu objektīvi, vojādžera gadijumā ir paliels ūds ....
Varbūt labāk mašīnu piesmiet ar gāzes balonu ? Kā ir gāzes balons sadzīvo ar stov un go sistēmu ?
Pats visu laiku braucu ar dīzeļiem, patīk gan grieze gan ekonomija. Gāzes wāgens man nekad nav bijis tāpēc tādi naivi jautājumi.... Nevaru saprast, vai aizbraukt pakaļ kādam wāģim uz Eiropu vai pavilkties uz Rumbulā esošajiem amerikāņiem vai arī Domenikā esošo melno dīzeli. http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/grand-voyager/beejcb.html
vai
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/grand-voyager/eelod.html "
Tas melnais dīzelis nav 2011.g. modelis,droši ka reģistrācija bijusi 2011.gadā...
Atbildēt uz šo ziņu
Town@country2002 un citi voyageri
|
|
Ezis

2 ziņas
PM
|
2012-10-20 15:38:16
Zuris: "
Tas melnais dīzelis nav 2011.g. modelis,droši ka reģistrācija bijusi 2011.gadā..." Acīmredzot tas feislifts bija šausmīgi minorīgs... Kādas ir drošās un viegli pamanāmās pazīmes, pēc kurām atšķirt "jauno" no "vecā" ?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Zuris

1249 ziņas
PM
|
2012-10-21 20:12:16
Ezis: "Acīmredzot tas feislifts bija šausmīgi minorīgs... Kādas ir drošās un viegli pamanāmās pazīmes, pēc kurām atšķirt "jauno" no "vecā" ? "
no ārpuses-priekšējais bampers,miglinieki,aizmugures lukturu forma,bagažnieka vāks, iekša-priekšējais panelis,stūre,durvju apšuvumi,sēdekļi,galvas balsti un t.t. Benzīna modeļiem-jauns motors 3,6 l.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
InsekC

377 ziņas
PM
|
2012-10-22 10:04:25
Ezis: "Skatos savai famīlijai (2 lieli + 3 mazi) pīplkarieru.
Varianti ir jaunais F galaxy vai jaunais un feisliftotais voyagerPar nobraukumiem nav pašam īsta skaidrība. Viens ir skaidrs – tā nebūs mana ikdienas mašīna.
vai
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/grand-voyager/eelod.html "
Vēl vari skatīties uz FiatFreemont - DodgeYourney eiropas variants. Ar 3.6 motorīti ieleikot gāzi izskatās interesants.
Atbildēt uz šo ziņu
InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG
|
|
PT Cruiser

14 ziņas
PM
|
2012-10-22 15:25:23
Ar ss.lv piedāvājumā esošiem jāuzmanās - auto kārtīgi jāpārbauda.
Visām šīm a/m CSDD man sūta pieprasījumus par dzinēju kodiem un no pēdējām 10 par godīgu varu uzskatīt tikai vienu. Par faseliftotā priekšrocībām var pieskaitīt: apsildāmā biezāka stūre, kvalitatīvāks un pievilcīgāks priekšejais panelis, pieejamā "superkonsole", un daudz kvaliatīvāks 3.rindas beņķis. Attiecībā uz Journey/Freemont - mans personīgais uzskats - līdzīgi kā visās līdzīgas klases a/m - trešajā rindā sēdošais būs reāli apdalīts.
Lai piekļūt 3.rindai ir janolola 2.rindas beņķis, bet lai to izdarīt, ja ir normals sēdeklītis ar Isofix stiprinājumiem, tad to ikreiz jāņem nost un tad jāliek atpakaļ. Protams, kā risinājums derēs arī bērna "ielikšana" caur bagāžnieku..bet... nu tas katra gaumes lieta. Es trešās rindas beņķus saucu par "тёщино место".
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Zuris

1249 ziņas
PM
|
2012-10-23 06:46:57
PT: "Ar ss.lv piedāvājumā esošiem jāuzmanās - auto kārtīgi jāpārbauda.
Visām šīm a/m CSDD man sūta pieprasījumus par dzinēju kodiem un no pēdējām 10 par godīgu varu uzskatīt tikai vienu.Par faseliftotā priekšrocībām var pieskaitīt: apsildāmā biezāka stūre, kvalitatīvāks un pievilcīgāks priekšejais panelis, pieejamā "superkonsole", un daudz kvaliatīvāks 3.rindas beņķis. Attiecībā uz Journey/Freemont - mans personīgais uzskats - līdzīgi kā visās līdzīgas klases a/m - trešajā rindā sēdošais būs reāli apdalīts.
Lai piekļūt 3.rindai ir janolola 2.rindas beņķis, bet lai to izdarīt, ja ir normals sēdeklītis ar Isofix stiprinājumiem, tad to ikreiz jāņem nost un tad jāliek atpakaļ. Protams, kā risinājums derēs arī bērna "ielikšana" caur bagāžnieku..bet... nu tas katra gaumes lieta. Es trešās rindas beņķus saucu par "тёщино место". "
ss.lv sludinājumus liek manuprāt visi,kas grib pārdot auto,nu %99 noteikti,ieskatot auto salonu dīlerus,īsti nesapratu kāda daļa csdd par dzinēju kodiem.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
PT Cruiser

14 ziņas
PM
|
2012-10-23 15:59:36
Zuris: "
ss.lv sludinājumus liek manuprāt visi,kas grib pārdot auto,nu %99 noteikti,ieskatot auto salonu dīlerus,īsti nesapratu kāda daļa csdd par dzinēju kodiem." Daļa ir tikai tad, kad ne ASV/Kanādai domātos auto ieved Latvijā un veic individuālo sertifikāciju.
Lai katram tāda auto ievedējam nevajadzētu iet pie attiecīga brenda pārstāvija un lūgt sagatavot izziņu par dzinēja kodu,
CSDD to dara paši.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Lapas:
[1]
|