2,5TD kondic. sūknis » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » 2,5TD kondic. sūknis

Lapas: [1] 2
2,5TD kondic. sūknis ( 3318 )
ervinss

50 ziņas

PM

Vai kāds var piedāvāt pa sakarīgu cenu 2,5TD kondicioniera sūkni.Mans nosprūda.Varbūt var pateikt kur viņus remontē.

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Kuram gadam interesē :?:

Atbildēt uz šo ziņu
ervinss

50 ziņas

PM

Beidzot esam atkal dzīvi. Mans voyager ir 97 gada beigas.

Atbildēt uz šo ziņu
ervinss

50 ziņas

PM

Tākā šrotos kond. sūkni man neviens negribēja piedāvāt es iedevu savējo uz remontu. Meistars pateica pēc izjaukšanas ka praktiski visas iekšas ir jānomaina. Iekšā viss sakusis jo nav bijusi eļļa,un nobrukuši visi gultņi.Remonts ar rezerves daļām/ jaunām/ maksāšot 180 ls.Sakiet vai tas ir to vērts. Šrotos lietots maksās ap 100ls tas tā pat būs jāpārbauda bez tam cik nočakares laiku un naudu viņu meklējot.

Atbildēt uz šo ziņu
ervinss

50 ziņas

PM

Veči vai tiešām neviens man nevar neko pateikt par to nolādēto kompresoru. Tāda sajūta ka nevienam nav tādas problēmas,bet skatijumi forumā kā dubļi.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

ko teikt-meklē lietotu lētāk!

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Kvatra

746 ziņas

PM

Manupraat, atjaunots ir labaak nekaa panjemt no shrota, kas peec dienas nobirs Un kad pildi kondishku, pasaki lai vechi ielaizj ellju ar iekshaa sisteemaa.

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Man kondicioniera sūknis ir bagāžniekā,bet zem 120ls dīzelim nevēlos atdot,ja cena apmierina varu iedot,ir arī vīriņš kas pa 10ls var pirms likšanas pārbaudīt uz cik % tas sūknis elpo,ja ir kāda intrese zvani.9215731. :shock:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Pārdod un Pērk » 2,5TD kondic. sūknis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online