Pērku gaisa filtra kasti » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Pērku gaisa filtra kasti

Lapas: [1]
Pērku gaisa filtra kasti ( 2111 )
aldinsh

5 ziņas

PM

Vēlos nopirkt gaisa filtra plastmasas kasti.95 gads.3.3 benzins+gāze.Atrodos Valmiera vai tas tuvuma.27116356

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

aldinsh: "Vēlos nopirkt gaisa filtra plastmasas kasti.95 gads.3.3 benzins+gāze.Atrodos Valmiera vai tas tuvuma.27116356"
labak izmet to kasti pavisam un uzliec sportinieku ;) tev gazei reduktors? ja ja tad tapat nav nekadas garantijas ka viena laba diena tai kaste nesakrajas gazes tvaiki un uzspridzina to

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

aldinsh

5 ziņas

PM

Ja man ir reduktors.Bet vel ir viena fiska.Man kautkur laikam gaze iet garam.Man ir 45 l gazes balons.Un es varu nobraukt tikai 170 km.Biju aizbraucis kur regule un liek gazes iekartas.Sie tur puta virsu reduktoram un ta tuvuma,teica ka nekur nelaiz tipa garam.Moska kautkur apaksa laiz garam...Vienu dienu salona bija baiga smaka.

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

aldinsh: "Ja man ir reduktors.Bet vel ir viena fiska.Man kautkur laikam gaze iet garam.Man ir 45 l gazes balons.Un es varu nobraukt tikai 170 km.Biju aizbraucis kur regule un liek gazes iekartas.Sie tur puta virsu reduktoram un ta tuvuma,teica ka nekur nelaiz tipa garam.Moska kautkur apaksa laiz garam...Vienu dienu salona bija baiga smaka."
labak tiesham uzliec sporta filtru un izmet ara to kasti. Un silti ieteiktu nomainit gazes kantori jajau shie pat noregulet jedzigi nespej kurnu vel kadas nopludes atrast. Manejam ari uz 45l, un nobraukt varu videji 250km. mazakais bijis-230 micoties pa Rigu paris dienas.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Lapas: [1]

Forums » Pārdod un Pērk » Pērku gaisa filtra kasti
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online