Vai 1999 gada diesel ir labs? » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Vai 1999 gada diesel ir labs?

Lapas: 1 [2]
Vai 1999 gada diesel ir labs? ( 3826 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

uldii12345: "
Ja gribi braukt ar traktoru, manuālo kārbu un ziemā mocīties ar pielaišanu, auto ar pusmilijona noskrējienu tad diesel ir priekš tevis:) Es labāk ņemtu Amerikas benzīnieku, kuram var noskaidrot visu vēsturi štatos, uzliekot gāzi degvielai izmaksas tādas pašas kā dīzelim vai lētāk un protams automātiskā kārba.
"

nemūdli daudz. tā jau pie gāziniekiem un uzpildēm rindas. lai tie traktoristi vālē

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ottttto

132 ziņas

PM

Konkrēti par džeri dīzeli nepateikšu, bet no pieredzes - ir man visādi auto bijuši, - dīzeļi, benzīni, visi ir jūzoti ar minimālo dienas noskrējienu 100 km.
Uzticamāks un fināla ciparos lētāks LV apstākļiem (manām vajadzībām un apstākļiem) tomēr izrādījās benzīnieks, bet katram varbūt ir savs.
Tas = mans subjektīvais viedoklis. Džeri benzīnu pirku ar domu uzreiz aprīkot ar LPG un pagaidām izvēli neesmu nožēlojis. :

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

gachux

246 ziņas

PM

PASSATizhi: "
veiksmi, tā tev noderēs.
"

shis ir vispareizakais koments shai temai 8)

P.S. mans piemeram ja baigi gribetu diesel vagi, tad galva kadu laiku pasapetu lai zem haubes dabut ieksha 524 bmw agregatu,saubos vai ilgi sapetu-diezvai tas iespejams sliktakaja gadijuma panemtu mersi sakot no 207,209,308 utml versijam:D

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

IlmarsG

198 ziņas

PM

Nav daudz dīzeļu, kam nebūtu jāmaina ne zobsiksna ne ķēde. Jau esošais galvu nesāpina.

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

Nezinu, vai man īpaši paveicies, bet savam dīzelim 5 gados esmu mainījis tikai eļļas un filtrus, pat kvēlsveces nav nosprāgušas, un nobraukums arī nav no mazajiem gadā. un, iedomājoties vien, ka ar gāzi man būtu jāpildās ik pēc 300km, pieciešu arī ātrumu slēgšanu ar roku, jo tuvākā gāzes uzpilde man ir 35km no mājām, kamēr aizbrauktu uzpildīties, trešdaļa balona būtu izbraukta, ar dīzeli, pielejot bāku, par nākamo uzpildi domāju tikai pēc kilometriem 900, tāpat tas balons aizņem kaut kādu vietu un dod papildus svaru, kaut vai jādomā, kur zapasku likt.Un nemaz jau tik lēti neliekas ar gāzi nobraukt uz 100km 16litrus, vai dīzeli7,4 litrus, lielu šķirbu neredzu.Tāpēc brauksim katrs ar to, kas nu kuram ir,un ko uzskatām par sev piemērotāko, nemaz negribu nolikt gāzes auto, bet mazliet kaitina biežie "uzbraucieni"dīzelim, jo vismaz pēc manas pieredzes nekāds briesmonis viņš nav. Šeit gan neiet runa par to inženieru kļūdu ar sadales ķēdi! Lai visiem ripo, gan ar gāzi, gan dīzeli!

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Lapas: 1 [2]

Forums » Pārdod un Pērk » Vai 1999 gada diesel ir labs?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online