Forums » Pārdod un Pērk » Dīzelis
| Dīzelis ( 6123 ) | |
|
uldii12345
|
2012-02-19 16:02:39 Ar 2,4 varesi pats vinu pastumt pie apdzīsanas TC 2005. g. 3,8 gāzēts |
|
Archebalds
|
2012-02-19 20:02:30 Vienam māte, otram kleita. Katram savs. Pirms tam braucu ar B4 Pasātu un bij ok. Pagriezās izdevība labi pārdot, pārdevu. Vietā gribu minivenu. Sākumā lūrēju uz Sharāniem, bet salīdzinoši sālīti sanāk, tāpēc pārslēdzos uz Voyager. Ja jāizvēlas automāts vai manuālā, man labāk manuālā. Arī grandu man nevajag. Man vajag auto ar kuru braukt lielākus vai mazākus attālumus, auto ar kuru braukt manai ģimenei. Daudz nebraucu, tā ka resurss... Tas jēdziens ir izstiepjams. Cits auto ar spidometra rādītāju uhhhh, labāks par 20 gadus jaunāku sugas brāli, piekrīti? Ja jau tev 3.8 T&C ar saviem gandrīz 180 lopiem ir par švaku, tad jau nezinu... Manā izpratnē šie autiņi vairāk vai mazāk ir ģimenes auto, un vēl ir cilvēki, kam Voyager tā ir diagnoze, labā nozīmē. Bet paldies par komentāriem, ieteikumiem. Lai veicas un labi braucas! Drīz ar laikam būšu Voyagerists. Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG |
|
uldii12345
|
2012-02-20 15:02:07 Redz man jau arī likās 3,8 tas būs oooho. Bet tā nemaz nav. Pašvaki jaudas ziņā ir amerikāņu bezīnmotori, tapēc labāk ņemt ar maksimalo motoru, jo degvielas patēriņu tas izmaina minimāli. Protams, ka normālai braukšanai 3,8 ir pietiekams un neiet slikti, bet piemēram volvo s70 2,5tdi 99 gada iet labāk. Smags un liels ir kraislers tapēc ar mazu motoru tu viņu tikai mocīsi, bet protams izvēle tavā ziņā. Man māsas vīrs arī nesen nopirka parasto džeri ar 3.0 un arī saka, ka gurdens esot. Es domāju 2,4 kraislerim ir tas pats, kas pasātam 1,4. Es katrā ziņā ar visu ģimeni negribētu iet garām kādai fūrei ar 2,4 motoru... TC 2005. g. 3,8 gāzēts |
|
CGV2003
|
2012-02-20 22:02:48 " Es esmu nesens Chrysler lietotājs, bet vienu es varu pateikt droši. Ja sanāk diezgan mīcīties pa pilsētu un tam 3,3 vēl bonusā AWD tad tur patēriņš vismaz ziemas apstākļos droši būs tuvāk 2 spaiņiem nekā 1 spainim. Vismaz man pagaidām tā ir. Un kamēr vēl nav uzstādīta gāzes iekārta tikmēr patēriņš sit pa kabatu diezgan konkrēti. Varbūt citi lietotāji var pateikt no pieredzes kā jums mainās degvielas patēriņš atkarībā no gadalaika? Interesē par cik litriem ziemā pieaug patēriņš? Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD |
|
PASSATizhi
|
2012-02-20 23:02:14 man ziemā samazinas. jo pārsvarā pirms braukšanas auto uzsilst no elektrības. negribas mazu bērnu aukstā auto sēdināt. ta kā ispaliek uzsilšanas fāze un tai raksturīgais lielais patēriņš. ziemā arī nesledzas kondicionieris, kas vasara iet cauru laiku un apēd diezgan daudz degvielu. GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
alien
|
2012-02-21 14:02:39 " LAikam tad vajadzētu nomainīt uz smuku jaunu antifrīzu, jopcik man tur kaut kaada susla nenosakaama iekšā, .. bet 1. vai var tā izliet visu vai jārauj slauka nost? Radiatoram ir izlienis. vai blokam arī ir? 2. Vai labi atgaisojas pats es domaju pecka utt? vai tur baiga izdarbosanās? itka jau tas bacoks uz galvas liekas augstak par visu. 2000 Grand Voyager 2,5 TD !! daudzgalvainais :)!! |
|
IlmarsG
|
2012-02-21 15:02:56 Dīzelim nav nolaišanas krāniņa motora blokā. Ir tikai radiatora apakšā, bet manējam bija vai nu aizserējis, vai kaut ko nesapratu, tas nestrādāja. Tādēļ notecināju noņemot šļūteni radiatora apakšā. |
|
Emigrants
|
2012-03-15 20:03:46 Negribu vairs 2.4i Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi |
| Lapas: 1 [2] 3 4 | |
Forums » Pārdod un Pērk » Dīzelis
Ar 3,8 jau nav nekāda raķete... 2,4 varētu būt vienīgā izvēle, ja nenormāli gribi manuālo kārbu. Pilns šis forums ir taču ar motoru salīdzinājumu. Īsumā 2,4 dārgāks remontos un ekspluatācijā, jo mazāks resurs, jāmaina siksna (3,3; 3,8 nāk ar ķēdi), grūti atrast lietotas detaļas. Patēriņš atsķirās labi, ja 2 litri uz 100km. Ko ieekonomēsi uz degvielu pārtēresi siksnas maiņā 

nomocijos gadu ar to spragoni, kamer 3.8 nepanemu, tagad var braukt bez bedam un degvielas paterinsh minimali atskiras