Dīzelis » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Dīzelis

Lapas: 1 2 3 [4]
Dīzelis ( 6124 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

CGV2003: "
Nu tas nebija gluži tā domāts.
Bet nu es neesmu atbalstītājs tam ka normāli auto ir tikai un vienīgi ar lielāko motoru. Kā piemēram CGV lielākais ir 3.8. Jo domāju ka normāli pielīgi pietiekošs ir 3.3. Parastajam CV pieļauju ka var iztikt arī 2.4i. Protams ir švakāks bet iztikt varētu. Grandam un vismaz manam variantam kad vēl ir AWD domāju ka tiešām ar to 2.4i būs tā ka pašam kalnā jāstumj. Jo auto masu ļoti jūt. Ja iepriekš braucot un pēkšņi nepieciešamības gadījumā bremzējot auto apstājās tad ar šo ir kā ar lokomatīvi. Bremzēties bremzējas bet tomēr 2100 kg liek par sevi manīt un inerce ir pamatīga.
Piemēram Golf 3 ir sākot no 1.3 - 2,8 motori. Nu 1.3 protams par mazu. Bet ir viņiem 1.8 GTI un manuprāt pilnīgi pietiek ar to. Tāpēc es uzskatu par absurdu tādā tomēr nelielā auto ielikt lielāku un jaudīgāku motoru nekā piemēram CV 2.4i.
"
viena teikumā saki ka nevajag jaudu, bet otrajā saki ka tavu ar 2.4 būtu jastum starp īso, un garo awd nav nemaz tik milzīga massas starpība.... ja liek gāzi, tad viennozīmīgi vajag lielāko dzinēju. chrysler gadijuma jau nu noteikti. citām markām gan jaskatas jau dzinēju uzbūves, kas ir labāks. nesen iepirku bembi, jo busu man sasita. un arī izvēlējos lielāko 2.8 lielākas litrāžas dzinēji viņiem vairs nav 6 podu rindinieki, kas ir visslabakie tā ražotāja motori.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Pārdod un Pērk » Dīzelis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online