Dīzelis » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Dīzelis

Lapas: 1 2 [3] 4
Dīzelis ( 6127 )
CGV2003

67 ziņas

PM

Emigrants1: "
Negribu vairs 2.4i nomocijos gadu ar to spragoni, kamer 3.8 nepanemu, tagad var braukt bez bedam un degvielas paterinsh minimali atskiras
"

Nu nu. Kaut kā negribās ticēt ka pie normāliem apstākļiem 2.4i ar priekšpiedziņu ēda tikai nedaudz mazāk nekā 3.8 AWD. Man jau liekas ka tur ir jābūt acīm redzamai degvielas patēriņa atšķirībai.
Protams tas gadījumā ja tas 2.4i netiek pastāvīgi griezts līdz max. Vēl iespējams ka tas motors bijis līdz kliņķim nodzīts ja jau tā rijis.
Man ar savu 3.3 AWD tikai reizi ir izdevies iekļauties 15 l. Tiesa gan lietoju auto samērā nesen un pagaidām ir sanācis to lietot tikai ziemas apstākļos. Bet pieļauju ka ar 2.4i diezgan brīvi vajadzētu ierakstīties 12-13l. Un ja kādam liekas ka 2-3 l patēriņa atšķirība pie šā brīža benzīna cenām ir minimāla atšķirība tad viss OK.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

Emigrants

203 ziņas

PM

Teik6u godigi, pagaju6o vasar tiku braucis uz Hanoveru, lidzenaa Vacijas banii stipri nedzenot pat 10 litrus var dabuut ar 2.4i nestridos, ta4u tiklidz sakas Polija, piekallnites, nepiecie6amiba atri apdzit leni brauco6us autobusus, traktorus, nav patikami, ja autinaa veel 4 purni brauc, ari paterinh praktiski dubultojas, varbut kadam ir ok, nestridos

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

CGV2003

67 ziņas

PM

Nē nu protams katram jau sava patikšana. Bet arī katram savas prasības.
Man iepriekš bija Note ar 1.5 dci. Priekš tā auto izmēriem motors un jauda vismaz manām prasībām likās pietiekoša. Kolēģim bija 3 golfs ar 1.9Td vai Tdi un tas visu laiku vilka mani uz zoba. Ka man galīgi mazs motors, jaudas pilnīgi nekādas utt. Kas ta tev tur var būt pa jaudu ja jau manam 1.9 gribās vairāk utt. tad jau tu vispār uz šosejas nevienu nevari apdzīt utt. Un tādas runas bija jāklausās diezgan ilgi līdz brīdim kad vienā jaukā dienā iedevu viņam izmēģināt auto. Tad protams čalis bija stipri vīlies. Jo nesaprata kā mans auto ar mazāku motoru var būt krietni spriganāks nekā viņa golfs.
Man piemēram nav augstas prasības pēc jaudas jo priekš manis ikdienā jauda pilnīgi pietiekoša būtu arī tam 2.4i. Un ja pāris reizes gadā vai pat reizi mēnesī ir nepieciešama lielāka jauda tad to taču var pieciest. Nu apdzīsi to priekšā braucošo pēc km nevis tagad šaubīgā brīdī utt.
P.S. Man viens rada gabals kādreiz teica ka viņš vēlētos lai auto būtu tāds rāviens ka braucot uz 90 nepieciešams apdzīt auto tad ieminot pedāli grīdā viņš vēl spolētu un riepas kauktu. Man tas liekās pilnīgs sviests.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

dzinēja lielāka jauda ir viens no pasīvās drošības elementiem. labāk vairāk nekā mazāk.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Emigrants

203 ziņas

PM

PASSATizhi: "
dzinēja lielāka jauda ir viens no pasīvās drošības elementiem. labāk vairāk nekā mazāk.
[/quote Atceros gadienu, gadi 10-15 atpakal, vel pat tiesibu man nebij, staveju pie lukofora gaidiju kad iedegsies zalais cilvecins, viens 6oferis celu tranvajam nedeva, praktiski bij sadursme, tacu vieglas auto shoferis izvairijas no sadursmes, jo dadeva gazi gridaa un ar kaucoshiem ratiem izravaas, gar tramvaju, ja butu bremzejis buutu bedigi.
Itka jau nekas ipash, tacu tas notika kadi 5 metri no maniim un palika spilgtaa atminaa, tapec es uzskatu, ka jaudai ir jabut ma6inai, varbut ta jauda bus nepiecie6ama tikkai 1.dzivee, lai glabtu sevi, vai citus CSDalibniekus
Tas nenoziomee, ka tulit mes visi brauksim experimenteet pie tramvaja kaa buus, tacu citrezs dzive bremze6ana ne vienmer palidzes, lai izvairitos no shkershla.
(sorry man kompim garumzimju nav)

Atbildēt uz šo ziņu

uldii12345

316 ziņas

PM

Es arī piekrītu, ka labāk vairāk jaudas nekā mazāk, Latvijā jau varbūt tu vari pagaidīt kādu km lai apdzītu ar 2,4i, bet Polijā tu vari gaidīt arī kādus 50km Ar tiem motoriem jau ir nepareiza domāšana cilvēkiem, domā, ka jo mazāks motors, jo mazāks patēriņš. Patēriņš jau vairāk ir atkarīgs no mašīnas svara aerodinamikas utt. Ieliktu dzeri tu 1, 6, tāpat patēriņš nebūtu 7 litri turklāt pats vēl varētu pastumt.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

CGV2003

67 ziņas

PM

Nu tas nebija gluži tā domāts.
Bet nu es neesmu atbalstītājs tam ka normāli auto ir tikai un vienīgi ar lielāko motoru. Kā piemēram CGV lielākais ir 3.8. Jo domāju ka normāli pielīgi pietiekošs ir 3.3. Parastajam CV pieļauju ka var iztikt arī 2.4i. Protams ir švakāks bet iztikt varētu. Grandam un vismaz manam variantam kad vēl ir AWD domāju ka tiešām ar to 2.4i būs tā ka pašam kalnā jāstumj. Jo auto masu ļoti jūt. Ja iepriekš braucot un pēkšņi nepieciešamības gadījumā bremzējot auto apstājās tad ar šo ir kā ar lokomatīvi. Bremzēties bremzējas bet tomēr 2100 kg liek par sevi manīt un inerce ir pamatīga.
Piemēram Golf 3 ir sākot no 1.3 - 2,8 motori. Nu 1.3 protams par mazu. Bet ir viņiem 1.8 GTI un manuprāt pilnīgi pietiek ar to. Tāpēc es uzskatu par absurdu tādā tomēr nelielā auto ielikt lielāku un jaudīgāku motoru nekā piemēram CV 2.4i.

Atbildēt uz šo ziņu

Emigrants

203 ziņas

PM

CGV2003: "
Nu tas nebija gluži tā domāts.
Bet nu es neesmu atbalstītājs tam ka normāli auto ir tikai un vienīgi ar lielāko motoru. Kā piemēram CGV lielākais ir 3.8. Jo domāju ka normāli pielīgi pietiekošs ir 3.3. Parastajam CV pieļauju ka var iztikt arī 2.4i. Protams ir švakāks bet iztikt varētu. Grandam un vismaz manam variantam kad vēl ir AWD domāju ka tiešām ar to 2.4i būs tā ka pašam kalnā jāstumj. Jo auto masu ļoti jūt. Ja iepriekš braucot un pēkšņi nepieciešamības gadījumā bremzējot auto apstājās tad ar šo ir kā ar lokomatīvi. Bremzēties bremzējas bet tomēr 2100 kg liek par sevi manīt un inerce ir pamatīga.
Piemēram Golf 3 ir sākot no 1.3 - 2,8 motori. Nu 1.3 protams par mazu. Bet ir viņiem 1.8 GTI un manuprāt pilnīgi pietiek ar to. Tāpēc es uzskatu par absurdu tādā tomēr nelielā auto ielikt lielāku un jaudīgāku motoru nekā piemēram CV 2.4i.
"
Cik cilveku, tik versiju, Jaunais ipashnieks manam biju6ajam jerim 25 gadus vecs "Urla" braukaa un ir staraa par 2.4i

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Pārdod un Pērk » Dīzelis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online