Gribu zināt!!! » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Gribu zināt!!!

Lapas: [1] 2 3
Gribu zināt!!! ( 6284 )
janchux-l

238 ziņas

PM

Sveiki!
Nu jau esmu nobriedis pirkt Voyager - kantaino, bet sheit forumaa neesmu dabuujis to info ko man vajag. Gribētu dabūt info par dažādu dzinēju īpatnībām (dīzelis vai benzīns), kā arī par pilno piedziņu, gribu AWD (bet ss.lv tādus nedabūju). Nu un vēl man vajaga lielo bāku tāliem ceļiem. Varu padalīties ka no shī auto vēlos uzķīlēt komfortablu ģimenes off-road džipiņu. Un izvēle krīt uz veco voyger, bet vajag tikt skaidrība par sho te

Atbildēt uz šo ziņu
Andžans

9 ziņas

PM

Sveiks man tieši tāds ir 1993 gada Grands AWD benzīns gāze patēriņš ziemā 7.5-8.0 ls vasarā par 1.5 ls mazāk, par pilnpiedziņu varu pateikt nav ne reizi pievilusi ne pa sniegu ne pa dubļiem iet kā tanks, jau esmu 4 gadus priecīgs līdz ausīm , bet nu tādu atrast grūti, pats gadu meklēju.

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Ne pa tēmu, bet vajadzētu uztapināt kaut ko līdzīgu attēlām.. Nu tā uz trofi reidu braucamo TR2 vai TR3 pusi..

http://pic2.fotki.lv/photos2/7/W0003548/000354757/000035475626_%23_3_%23_janni.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

---

ibiodizels

695 ziņas

PM

āāā...tad tu gribi caur purvu beņu no rus vest
oriģinālā šķiet ir 75-80litri.vismaz neviens tirgotājs nepiedāvā lielāku.ar 290laiž pāri tikai pa LABU blatu ;)

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Nu shitik traki ta es netaisiishu, vienkaarsi pielaujami lielaakas atsperes, amiishus un ripulus, nu un tur aizsargus... Nu a ir kaadas tieshaam biezas probleemas kantainajam, nu beernu slimiibas??? Nu un kaa tad ar taam baakaam, nesen ss.lv redzeeju grandu kantainoar 290L (Impresive )

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

chrysler visco ļooti atri padodas uz bezceļiem

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

rwd dabūt no awd ir elementāri. sametina kopa visco, un jāsametina priekšas reduktors, tad janoņem pusasis peiekšā. bet nu tā vieglā pakaļa būs nepartrauktā driftā.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Ja to visko sajūgu papētītu sīkāk,iespējams varētu pārtaisīt par patstāvīgu pilnpiedziņu.Bet nu kurš to uzņemtos...un tad jau tālāk sapņojot-atvieno priekšu un iegūsti 3,8 rwd!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Pārdod un Pērk » Gribu zināt!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online