Vajag dažus padomus » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Vajag dažus padomus

Lapas: 1 2 3 4 [5]
Vajag dažus padomus ( 7050 )
IlmarsG

198 ziņas

PM

Bez akumulatora gan mūsdienu auto nav normāli ekspluatējami.
Pēc tā Gold auto prezentācijas abas puses varētu būt apmierinātas par 1000EUR.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nu ne tik leti. tomer limited ar awd nemetājas uz katra stūra. visas vainas ir taisāmas par lasīdzinoši mazām naudam, jautajums tik dod atlaidi.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Gabiz

30 ziņas

PM

IlmarsG: "
Bez akumulatora gan mūsdienu auto nav normāli ekspluatējami.
Pēc tā Gold auto prezentācijas abas puses varētu būt apmierinātas par 1000EUR.
"

Cena bija uzlikta 3950, nometa uz 3500 (nepilni 2500 Ls) - "zemākā cena"..
Principā, rupji rēķinot, tagad paņēmu par 2500 + gāzes iekārtas izmaksas + iespējami sīki defekti, bet globāli auto ir ok (amīši nav iesaluši) 8) Respektīvi 3000 Ls ar astīti. Ar auto uzreiz var braukt, tikai jāieliek gāzes iekārta un jāpiestrādā pie sīkumiem.
Tam autiņam izmaksas - 2500 pats auto + uzreiz auto iet uz servisu un atiet... aķis, amīši, bampers, durvju rokturis + vizuālie defektiņi utt... nedomāju, ka par 500 Ls izdotos to savest pieņemamā kārtībā. Līdz ar to, izmaksas augstākas un prieks no braukšanas atliekās uz vēlāku laiku. :-

Man (mums) vajag auto, lai brauktu, nevis iegādāties nojātu (bet labu) auto un sākt ar autoservisa rēķinu apmaksu. Protams, ja es būtu "kolekcionārs" un man trūktu tieši Limited AWD versija..

Jebkurā gadījumā esmu ļoti priecīgs, ka iegādājos tieši šo auto, ka tas ir Chrysler, ka tas ir T&C un ka tieši Limited versijā. Iespējams, ka ar laiku, kļūšu par fanātu un kaut kad izmisumā meklēšu pa šrotiem T&C Limited un tieši AWD, bet to rādīs nākotne.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 T&C Limited 3.8 B/G

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

fwd samera viegli var partaisīt par awd. vajag tik donoru ar visiem agregātiem. skrūvēšanas vaina.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Pārdod un Pērk » Vajag dažus padomus
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online