|
Vajag dažus padomus ( 7051 )
|
|
ibiodizels

695 ziņas
PM
|
2012-02-09 22:02:00
auseklis: " hmm...dažs, labs eksperts nepieceļoties no kompja nosaka nemaldīgu diagnozi. Apbrīnojami, - pret tādiem negodīgie autotirgoņi ir bezspēcīgi:) " Nu aizbrauc un apsties tos auto,diez vai ļaus mērīt krāsas biezumu,un pie kompja slēgt :Dkur nu vēl uz pacēlāja celt.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Gabiz

30 ziņas
PM
|
2012-02-10 01:02:12
Šodien biju Liepājā-Kandava, apskatīju 3 T&C.. ne bez piedzīvojumiem 8) bet par to vēlāk. Īsāk sakot izvēle apstājās pie viena no diviem: 1. T&C Limited -> http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/town-country/fccbg.html SSā bildes no cita auto, pēc manā subjēktīvā viedokļa: eksterjērs - smuks, tīrs, viss vietā, bleķi, bamperi neapskādēti, kopumā patika; interjērs - sēdekļi visai padiluši, varbūt tā tikai likās uz smuki izpucētā un akurātā salona fona, panelim kreisā puse pie durvīm nodeldēta, ir tāda sajūta, ka pirmais saimnieks katru reizi sēšoties iekšā ir ar roku tur pieturējies, stūre manāmi apdilusi.. dzinējs - tīrs, bez ēļļas pēdām, skaņa patīkama, bez klaboņas utt. ritošā - bez īpašām piezīmēm, uz guļošā policista "amerikāniski" nolīgojas, nošūpojas..
Atdzīšos, šis, salīdzinot ar visiem citiem apskatītajiem, man visvairāk iepatikās. Mīnusi, TA tikai līdz Jūlijam, gāze pašam jāliek, attiecīgi cena + gāzes iekārta.
2. T&C LXi -> http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/town-country/cjinn.html eksterjērs - sīkas skādītes, kur melna stripa uz sāna, kur kāda plastmasa biku neblīvi pie durvīm turās, bet kopumā visai labs iespaids. interjērs - neiskatās tik pat labi kopts kā pirmajam variantam, bet panelim nav nodiluma pēdu un sēdekļi varbūt mazāk nodiluši izskatās, kopumā ok dzinējs - uzreiz piesaistīja uzmanību viegla klaboņa, es teiktu vārtsi/klaņi, saimnieks saka, ka pirms gāzes uzstādīšanas nekas nav klabējis, it kā tā iekārta kaut ko.. ap/zem sadalenes vāka eļļas pēdas. ritošā - piekare likās manāmi cietāka par pirmo auto, nešūpo, kā mīnuss jāpiemin priekšā bremzes pa blēķi strīķē, saimnieks sakot ka tik šodien pamanījis tādu lietu, uz TA (decembrī) viss esot bijis štokos.
Patīkamās lietas, TA līdz gada beigām, gāze jau uzstādīta, līdz ar to gala cena nepaugstinās, bet - bremžu kluču maiņa, kopējais vizuālais iespaids sliktāks, nav Limited :-
Tagad ir dilema, pirmais man tā kā vairāk pie sirds, otrais pie maka... No rīta jāizdomā kura auto pārdevējam zvanīt.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2012-02-10 09:02:35
otrajam gan jau bija panelis ar melnajam plastmassām, man no tāda reibst acis plakanie beņķi. lukturi nozagti, tauna lukturi nav lēts prieks. jauni uz 150ls ls abi nostāsies, bet tie ieliktie dodge izskatās anāli un gaisma no viniem 0 liela jēga no gazes nav, ja jau saimnieks pats atzīstas ka jekārta soso un izraisa dzinēja klaboņu, protams ka viss ir taisāms bet nu...
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
CGV2003

67 ziņas
PM
|
2012-02-10 16:02:54
Varbūt vari tīri informatīvi pastāstīt kas tur bija ar to Liepājas variantu? Apskatīji vai nē? Tad kad es meklēju savējo tad šis ar bij piedāvājumā bet tā arī netiku līdz viņam apskatīt.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD
|
|
Gabiz

30 ziņas
PM
|
2012-02-10 18:02:58
Visiem liels paldies, šodien veiksmīgi iegādāts pelēcis, 2000 gada 3.8 T&C Limited
Liepājā bija interesanti, kā jau iepriekš rakstīju, bet par to nedaudz vēlāk, rīt mēģināšu izstāstīt... šodien mazgājam 8)
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Gabiz

30 ziņas
PM
|
2012-02-11 11:02:12
Par Liepājas auto.. Braucām skatīties divus auto: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/town-country/acghj.html Auto likās tehniski ok, tā kā teica pārdevējs, motors dūca kā bitīte, nekādu lieku skaņu, izbraucām līkumiņu, tīkams auto, bet vizuāli, vienas durvis mainītas, otras iebuktētas, salons +/-.. cena patīkama, ja būtu ierobežoti naudas līdzekļi, tad labs variants.
http://www.goldauto.lv/lv/cars/1655/1 Interesanti likās, ka sa-e-pastojoties ar pārdevējiem, cena uzreiz tika nomesta par dažiem simtiem EUR. 2000 gada, Limited, AWD.. es saberzēju rokas... Dodamies uz placi... Un te sākas jautrība Iegājām placī, nu rādīs mums auto. Priekšējais bampers lauzts, saskrūvēts ar melnajām reģipša skrūvēm, utt... ilūzijas par izdevīgu auto iegādi sāk nolpakt... Verot kreisās bīdāmās durvis, rokturis paliek plača darbinieka rokā.. durvis aiszsalušas, centrālā atslēga dēļ tukšā aķa dēļ neatvērās, nav svarīgi, rokturis nolauzts.. :'( Salonā pie griestiem burtiski karājas nokārusies DVD uzparikte.. Tā kā aķis sauss piepīpēs no cita aķa. Atnes pielaiž.. atvieno donoraķi, apgriezieni nokrīt, auto noslāpst.. tukšais aķis esot vainīgs.. :o es saku vai tad ģeneratoram nebūtu jāuztur auto darbība arī bez aķa.. seko gudri teksti.. Labi, pielaiž vēlreiz, padarbina, iesēžamies, plača darbinieks pats pie stūres, man pat nepiedāvāja.. braucam tur pat pie plača tāds aizdomīgs iebraukāts ceļš.. iešūpina bedrītē, aizmugurē "bums".. -Amīši iesaluši. :o pabraucam vēl kādus 100-150 metrus, auto noslāpst.. izkāpām, pateicāmies par "pavizināšānu" un dodamies kājām atpakaļ pie sava auto un aprēkdami "veiksmīgo" auto prezentāciju dodamies prom..
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2012-02-11 11:02:19
ja atmiņa neviļ, tas awd tirgojas jau kādus 2-3 gadus viņiem. tapēc tur viss ir slikti. skatijos uz viņu netā vel kad savejo meklēju.
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
kuklandex

286 ziņas
PM
|
2012-02-11 11:02:53
Gabiz: " Par Liepājas auto.. Braucām skatīties divus auto: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/town-country/acghj.html Auto likās tehniski ok, tā kā teica pārdevējs, motors dūca kā bitīte, nekādu lieku skaņu, izbraucām līkumiņu, tīkams auto, bet vizuāli, vienas durvis mainītas, otras iebuktētas, salons +/-.. cena patīkama, ja būtu ierobežoti naudas līdzekļi, tad labs variants.
http://www.goldauto.lv/lv/cars/1655/1 Interesanti likās, ka sa-e-pastojoties ar pārdevējiem, cena uzreiz tika nomesta par dažiem simtiem EUR. 2000 gada, Limited, AWD.. es saberzēju rokas... Dodamies uz placi... Un te sākas jautrība Iegājām placī, nu rādīs mums auto. Priekšējais bampers lauzts, saskrūvēts ar melnajām reģipša skrūvēm, utt... ilūzijas par izdevīgu auto iegādi sāk nolpakt... Verot kreisās bīdāmās durvis, rokturis paliek plača darbinieka rokā.. durvis aiszsalušas, centrālā atslēga dēļ tukšā aķa dēļ neatvērās, nav svarīgi, rokturis nolauzts.. :'( Salonā pie griestiem burtiski karājas nokārusies DVD uzparikte.. Tā kā aķis sauss piepīpēs no cita aķa. Atnes pielaiž.. atvieno donoraķi, apgriezieni nokrīt, auto noslāpst.. tukšais aķis esot vainīgs.. :o es saku vai tad ģeneratoram nebūtu jāuztur auto darbība arī bez aķa.. seko gudri teksti.. Labi, pielaiž vēlreiz, padarbina, iesēžamies, plača darbinieks pats pie stūres, man pat nepiedāvāja.. braucam tur pat pie plača tāds aizdomīgs iebraukāts ceļš.. iešūpina bedrītē, aizmugurē "bums".. -Amīši iesaluši. :o pabraucam vēl kādus 100-150 metrus, auto noslāpst.. izkāpām, pateicāmies par "pavizināšānu" un dodamies kājām atpakaļ pie sava auto un aprēkdami "veiksmīgo" auto prezentāciju dodamies prom.. " katru dienu braucu vismaz divas reizes garām GOLDAUTO placim, cik esmu novērojis tad tas pelēcis tur tiešām stāv jau krietnu laiku, nu gadu točna ja ne pat vēl ilgāk.
Atbildēt uz šo ziņu
Dodge GrandCaravan '99, 3.3, FWD +gāze, aut.
|
|
Lapas:
1
2
3
[4]
5
|