|
Vajag dažus padomus ( 7048 )
|
|
Gabiz

30 ziņas
PM
|
2012-02-06 18:02:05
Līdz šim braukāju ar citu marku auto, bet nu pienācis brīdis iegādāties citu auto un izvēle krīt uz Chrysler GV, T&C vai Dodge GC, vairāk velk uz T&C (AWD), vēlamā cena līdz Ls 3k, gadi laikam sanāk ap 99-01.. Vecās tēmas caurskatīju, tomēr ir daži jautājumi:
Globāli vai bez aprīkojuma un US/EU variantiem ir būtiskas atšķirības starp šiem modeļiem? Līdz 2000 vai "grabināt" naudas par 2001+? Benzīns/Gāze - vairāki pieņemami varianti ir ar 3.3, jeb tomēr iespringt un meklēt 3.8 (pārsvarā visai nojāti izskatās)? Pamatā īsu, vidēju gabalu braukšana pa pilsētu. FF vai AWD, vai AWD ritošā nebūs izturīgāka/ilgdzīvojošāka? Caurejamība? Pastāv variants zirgu fūre+grants/dubļi/pļava.. Kādas gāzes iekārtas labākas, pērkot kam jāpievērš uzmanība? Kādas vēl īpatnības, kam jāpievērš uzmanība?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2012-02-06 19:02:16
slikķis. visu šo jau var atrast foruma un citur netā. ar mazo budžetu neiesaku jauno 01-- protams ka tikai 3,8 3.3 ir ļoti jūtami švakaks, paterē to pašu. awd nevajag ja vien nedzīvo galīgos laukos kur ceļu netīra nekad, dārgaka pakaļas piekare, kārbas ilgi nedzīvo. fwd ar labām riepām karpās ļoti labi. taisnības labad gan nepateikšu par zirga vilkšanu pa slapju pļavu..... nebija vajadzība gāzi tikai šprici, pa lielam ražotājs vienalga kāds.
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2012-02-06 20:02:04
Gabiz: " Sliņķis vai ne, bet katrs gadījums ir individuāls - prasības/vēlmes un maksātspējas.
Kas vainas 2001+? Slikti auto, plist, dārgi remonti? Lietošanas izmaksas mani uztrauc vairāk par iegādes cenu. Vai jaunāks un dārgāks nenozīmē labāks? Bez 3.8 jaudas, ir arī citas priekšrocības attiecībā pret 3.3? Lieki 20 HP nav būtiskākais. AWD pakaļējā piekare švaka, bieži plīst? Manā gadījumā AWD būtu visai vēlams, tādēļ, ka sieva nodarbojas ar zirgiem, līdz ar gadās būt neceļos + ir vēlme/vajadzība to zirgu fūrīti pastaipīt. Savukārt, ja izmaksas ir lielas, tad būs jāiztiek FWD.. " awd kārbas sadales kaste ir neizturīga, vai pareizāk sakot visas ar izsmeltu resursu, ja vel staipīsi smagumus, tad vispār labak nevajag. kad salūzīs, vietā citu dabūt nereāli. pakaļas piekare awd ir normāla, tik gultņi maksā 2 reiz vairak ka fwd. nez par tiem 20hp, bet mans tauns ar 3.8 iet jūtami labāk par sievas tēva īso voyageri ar 3.3 patēriņi vienādi.
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
Gabiz

30 ziņas
PM
|
2012-02-06 20:02:31
Sliņķis vai ne, bet katrs gadījums ir individuāls - prasības/vēlmes un maksātspējas.
Kas vainas 2001+? Slikti auto, plist, dārgi remonti? Lietošanas izmaksas mani uztrauc vairāk par iegādes cenu. Vai jaunāks un dārgāks nenozīmē labāks? Bez 3.8 jaudas, ir arī citas priekšrocības attiecībā pret 3.3? Lieki 20 HP nav būtiskākais. AWD pakaļējā piekare švaka, bieži plīst? Manā gadījumā AWD būtu visai vēlams, tādēļ, ka sieva nodarbojas ar zirgiem, līdz ar gadās būt neceļos + ir vēlme/vajadzība to zirgu fūrīti pastaipīt. Savukārt, ja izmaksas ir lielas, tad būs jāiztiek FWD..
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
janni

716 ziņas
PM
|
2012-02-06 20:02:38
Tēma tiešām jau dafiga reizes cilāta. Līdzīgi nopakots 2001 un uz augšu, maksās vairāk kā 2000 uz leju.. Pa lielam pilnpiedziņa tiešām ir vajadzīga ļoti reti, pilnīgi pietiek ar priekšpiedziņu kurai ir pretizslīdēšana (ja tā nav, tad gan ir pašvakāk).
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Gabiz

30 ziņas
PM
|
2012-02-06 22:02:22
Nodefinēju parametrus 1998-2000 + 3.8L Izrakāju ss.lv - vienīgi starp T&C ir izvēle, un vēl pāris GC.
Līdz galam nesapratu vai T&C LXi un/vai Limited defaultā ir AWD jeb tā ir extra?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
auseklis

11 ziņas
PM
|
2012-02-06 22:02:33
piemirsu pierakstīt _ AWD ir paredzēts apšaubāmiem ceļiem, lai joprojām varētu braukt ātri (šļura, apledojums, utt.).
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
auseklis

11 ziņas
PM
|
2012-02-06 22:02:57
AWD ir ekstra. līdz šim, pa 4 gadiem, saistībā ar AWD nekas nav noplīsis, bet kārba gan izbeizās. Šai mašīnai AWD, vairāk ir parezēts stabilitātei uz apšaubāmiem ceļiem. ja runa par caurgājamību, tad tas ir sniegs, slapja zāle, slideni kāpumi utt., bet ne garus posmus un ne lauztu reljefu. es teiktu, AWD ir drīzāk tāda kā filozofija, nevis nepieciešamība. Braukšanas komforts, protams ir cits, bet arī degvielas izmaksas un eventuālās remontu izmaksas atšķirās. Personīgi man patīk 3.8 bubināšana un AWD iesēdiens, bet ja man būtu jāvelk zirgs un vienīgā izvēle būtu voyager, es drošvien skatītos uz dīzeli un manuāli
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Lapas:
[1]
2
3
4
5
|