Nepieciesms rocenes pedalis » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Nepieciesms rocenes pedalis

Lapas: [1]
Nepieciesms rocenes pedalis ( 2444 )
escape

32 ziņas

PM

Izdilis pedalis un nefiksejas rocene varbut kadam ir vai nu kam, labprat nopirktu par sapratigu ciparu un cik cena varetu but jaunam?

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

Ja vēl norādītu, kura gada auto, varbūt kāds arī piedāvātu Bet pazvani kaut vai uz kluba servisu, viņi pateiks, cik maksā lietots, pazvani uz TC motoru, uzzināsi, cik maksā jauns, vēl jau uz kādu šrotu arī var zvanīt.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

akmens iela bija jauni. neatceros cik, bec cena pjenjemama. sev mainiju. lietotu nav lielas jēgas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

escape

32 ziņas

PM

98 gada sava rajona visus apzvaniju nekur nav un cik ir pienemama cena par suda pedaliti ko man kaut kads krupis vienu reizi skate piespiedis? un ja man jabrauc uz rigu pa 60 ls japerk lietotu + degviela tad jau toc varetu but ka jaunu nemt izdevigak un kads varetu iedot to voyager serva nummuru? THX

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

liekas ka tieši 60ls arī bija ta cena par jaunu, originālu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

munds

477 ziņas

PM

escape: "
98 gada sava rajona visus apzvaniju nekur nav un cik ir pienemama cena par suda pedaliti ko man kaut kads krupis vienu reizi skate piespiedis? un ja man jabrauc uz rigu pa 60 ls japerk lietotu + degviela tad jau toc varetu but ka jaunu nemt izdevigak un kads varetu iedot to voyager serva nummuru? THX
"
Visi kontakti ir šeit- http://www.voyagerclub.lv/serviss.html

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Lapas: [1]

Forums » Pārdod un Pērk » Nepieciesms rocenes pedalis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online