siksnas spriegotājruļļi » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » siksnas spriegotājruļļi

Lapas: 1 2 3 4 5 [6]
siksnas spriegotājruļļi ( 8970 )
alien

408 ziņas

PM

ooo es zinu kas ir cikstesana. piebrauc pie veikala un visi nolūr - bļ miskaste. A par priegotāju nez - man ar teica ka jāmaina tipa skibs. nu nez cik es tur apaksaa guleeju n stundas un skatiijos uz vinu. nu ja vins ir skibs tad tik cik ar aci nevar redzeet. un tur nu nekaada cikstesana nevar buut. tad jaabuut ritiigi skiibam.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

atverot haubi uzreiz redz ka šķībs vai taisns. visiem ruļļiem jābūt vienā plaknē, kad sinksna virsū. ja čīkst un uzlejot ūdeni uz siksnu čīkstoņa pazūd, tad 99% ka spriegotāis

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Dainis

9 ziņas

PM

Man bija ūdenssūknis + spriegotājrullis ,nomainiju un pazuda visas ''čīkstoņas''

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 3.3L 2002 gāze+benzīns

Dainis

9 ziņas

PM

escape: "
un kur tad var dabut to rulli pa 16ls?
padalies ludzu informacija
"

Mazais plastmasas rullītis par 16.Ls (ar kluba biedru atlaižu karti pat lētāk) Pirku Atlas Motors .
Pārpresēt,- nu ja esat baigie speci tad tik uzpriekšu jo liekās ka gultnis viņam bija ievalcēts plastmasā,
Lielo par 22Ls to jā tas ir dzelzs un problēmu nesaskatu .

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 3.3L 2002 gāze+benzīns

Ilmars_K

18 ziņas

PM

Beidzot uzliku jaunu siksnu, un čīkstoņa beidzot arī pazuda, cerams ka uz ilgu laiku!
P.S. spriegotāja mehānismu ta arī nemainīju.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ilmars_K: "
Beidzot uzliku jaunu siksnu, un čīkstoņa beidzot arī pazuda, cerams ka uz ilgu laiku!
P.S. spriegotāja mehānismu ta arī nemainīju.
"

pie šķība spriegotāja jauna siksna kādu laiku nečīkst, un tad atkal sāk. pati siksna nevar čīkstēt, vienmēr ir iemesli.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 3 4 5 [6]

Forums » Pārdod un Pērk » siksnas spriegotājruļļi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online