siksnas spriegotājruļļi » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » siksnas spriegotājruļļi

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6
siksnas spriegotājruļļi ( 8969 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kuklandex: "

mazais man nav vajadzīgs, ja tev viņu vajag tad par simbolisku samaksu varu atdot. tik izdomā kā no Liepājas varēsi viņu savākt. viņš nav lietots jo man viņš nederēja, man vajadzēja lielo.
"

ja jau tev viņš nederēja, tad varbūt viņš vispār nav tur nekam paredzēts.. jo pirmo reizi dzirdu par tadu mazo. varbūt tas ir no auto bez kondicioniera? vai ka savadāk.

2.50ls ir tomēr mazāk par 16ls. parpresešana aizņem 3 minūtes. kur vel par nopelnīt 12ls pa 3 minūtēm? ja nu vienīgi maukas uz apvedceļa

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

kuklandex

286 ziņas

PM

man viņš nederēja tāpēc ka manam autiņam ir garā siksna un ar mazo rulli to siksnu nevar nospriegot, toreiz nebiju plānojis mainīt siksnu, tāpēc arī palika neizmantots. augstāk es jau biju rakstījis kāda starpība ir siksnu garumiem un rullīšiem. uz kronšteina der viņš ideāli jo pa vidu tak ir gultnis un gan lielam gan mazam gultņi ir pilnīgi identiski. tieši tādam pašam mazam rullim čomaka 3.8 T&C '00 mainījām gultni.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

Ilmars_K

18 ziņas

PM

kuklandex: "
man viņš nederēja tāpēc ka manam autiņam ir garā siksna un ar mazo rulli to siksnu nevar nospriegot, toreiz nebiju plānojis mainīt siksnu, tāpēc arī palika neizmantots. augstāk es jau biju rakstījis kāda starpība ir siksnu garumiem un rullīšiem. uz kronšteina der viņš ideāli jo pa vidu tak ir gultnis un gan lielam gan mazam gultņi ir pilnīgi identiski. tieši tādam pašam mazam rullim čomaka 3.8 T&C '00 mainījām gultni.
"

Klau, a Tu nevari paskatīties gultņa nummuru (jabūt uz gultņa uzrakstītam), būtu ļoti pateicīgs

Atbildēt uz šo ziņu
kuklandex

286 ziņas

PM

vakarā palūrēšu

Atbildēt uz šo ziņu

kuklandex

286 ziņas

PM

man ir divi rezerves rullīši ar gultņiem un numuri sekojoši:
ražotājs NSK: Nr. 6203DU2,
ražotājs NTN: Nr. 6203LU.

Atbildēt uz šo ziņu

escape

32 ziņas

PM

Dainis: "
Nezinu vai ir jēga ko ķīmiķot ja plastmasas rullis maksā 16.ls...
"

nu nez nez vai 16ls savam mekleju celinsiknas priegotajrulli man pateica ~70ls trijos veikalos

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ir aitas, un ir to cirpēji

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

jauns Gates spriegotais ar visu rulli maksā ap 35-40ls. cik pats rullis nezinu, jo neesmu auns, lai parmaksātu 14ls par diviem āmura sitieniem.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6

Forums » Pārdod un Pērk » siksnas spriegotājruļļi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online