siksnas spriegotājruļļi » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » siksnas spriegotājruļļi

Lapas: [1] 2 3 4 5 6
siksnas spriegotājruļļi ( 8973 )
Ilmars_K

18 ziņas

PM

Sveiki visiem jaunajā gadā!
Baigi vajadzētu info par agregātsiksnas (serpentine belt) spriegotājruļļiem, cenas, veikalu adreses kur meklēt(būtu ideāli ar tel. nr.), Var būt kādam ir aizķērušies. Var gadīties, ka kāds ir mēģinājis nomainīt tikai gultņus (un tas ir izdevies), lūdzu, padalieties ar info!
P.S. autiņš Town & Country 2000g. 3.8

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

ja rulli metaala tad gultni smuki mainaas ar dormīti un āmuriņu un maksā no 2 līdz 10 ls gab. tur standarta gultni nav nekādi īpašie, ja palstmasas rulli tad jāmaina viss rullis.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

Ilmars_K

18 ziņas

PM

tur jau tā lieta, ka viens no diviem ruļļiem ir plastmasas, bet doma ir novirpot vienas malas kanti lai var gultni dabūt ārā no tās plastmasas čaulas nesalaužot pašu čaulu, jo droši vien tas rullis maksā savus 30-40 Ls. Vienīgais jautājums kā pēcāk nostiprināt to gultni vecajā vietā, var būt ar superlīmes palīdzību?

Atbildēt uz šo ziņu
onic

105 ziņas

PM

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=town%26country+3.8++pulley&_sacat=0&_odkw=town%26country+3.8+belt+pulley&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
reku tev to ko tu meklē

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tak nopērc šrota lietotu metāla. un jauns gultnis 3 ls. parazīts un priegotaja ruļļī ir vienādi

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ilmars_K

18 ziņas

PM

onic: "
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=town%26country+3.8++pulley&_sacat=0&_odkw=town%26country+3.8+belt+pulley&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
reku tev to ko tu meklē
"

Ko es meklēju es zinu! Ja vēlējies piedāvāt eBay to iegādāties, tad paskaties uz piegādes izmaksām un termiņiem uz Latvia, piekam reti kurais Amerikānis vispār grib tādus sīkumus uz šejieni sūtīt! Man gribētos zināt cik +/- tas dzimtenes veikalos varētu maksāt

Atbildēt uz šo ziņu
Ilmars_K

18 ziņas

PM

PASSATizhi: "
tak nopērc šrota lietotu metāla. un jauns gultnis 3 ls. parazīts un priegotaja ruļļī ir vienādi
"

Laba doma! Točna tie ir vienādi (slinkums iet skatīties)

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ir ir vienādi. lai gan daudz kur saka ka nav. tik gutņi labi japērk. skf piemeram. man FAG izgerbās pa gadu, bet moš krutka bija. bet 2.50ls nav žēl)))

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1] 2 3 4 5 6

Forums » Pārdod un Pērk » siksnas spriegotājruļļi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online