Forums » Pārdod un Pērk » Gribu grandu
| Gribu grandu ( 3527 ) | |
|
sams
|
2006-02-19 01:02:19 Esmu nonācis pie domas iegādāties minivenu. Dīzeļa mazauto ar ko vizināties uz darbu man jau ir, tagad vajag auto kurā būtu vieta arī sievai un bērnam. Autiņš paredzēt brīvdienu izbraucieniem un kādai atvaļinājuma tūrei pa eiropu utt. Varbūt ir kas piedāvājams? |
|
Bango
|
2006-02-19 13:02:00 Kad braucu ar kantaino uzskatīju ka tas ir labāks,bet dzīve tomēr iet uz priekšu,tagat vairs kantaino negribētu,tomēr komforts jūtams un arī daudz klusāks,un vispār nesaprotu kamdēļ brīvdienu izbraukumiem vaidzīgs dīzels,notici dienu dienā braukāju daudz,bet bankrotu nejūtu,kaut vai man +gāze,bet ja būtu svētdienu braucējs gāzi pat neliktu.Vēlu veiksmi pirkumā :!: |
|
Anonymous user
|
2006-02-19 14:02:34 par gaazi pilniigi piekriitu Bango! |
|
sams
|
2006-02-19 18:02:17 Kāpēc esat tik kategoriki pret dīzeli, kas viņā tik slikts? Ja arī tas ir tikai svētdienas auto kādēl gan nebraukt lētāk. Dīzelis tomēr ir ekonomiskāks. Un autiņš tieši ir paredzēts gariem braucieniem pa Latviju un ārpus tās, tātad degvielas patēriņam būtu nozīme. Kantainajam starp benzīnu un dīzeli nav īpaši liela starpība cenā. Apaļo jau gan laikam tikai benzīnu varētu paņemt vairāk par 6k eiro negribētos izlikt. Un gāzi vēl jāieliek pēc tam jābraukā uz gāzinieku kantori lamāties kamēr visu saved kārtībā un ik pa 300-400 km meklē gāzes tanku kas ne vienmēr ir viegli atrodams it īpaši Zviedrijā vai Norvēģijā. Bet turienes benžu ar zelta piedevu kurināt ... |
|
austrisvoy
|
2006-02-19 20:02:53 Esmu dīzeļu piekritējs. Pašam jau trešais dīzeļ voyager . Īsais bij tikai pirmais. Grandā ir ertāk sēdēt un arī vietas priekš mantām ir .Tagat iegādājos apaļo 96. dzinējs ar ķēdi ,kura bij trūkusi.Paldies dievam neko daudz nebij salauzusi. Ja pērk ar ķēdi tad tā uzreiz arī jānomaina lai nav problēmu.Nekas dārgs nesanāk.Ja trāpās labs dīzelis tad problēmu nav.Kluba izbraukumos esmu pamaniji ka pēc 250km. nobraukuma gāzinieki jau meklē tanku bet dīzeļniekiem pad degvielas dačiks vel nav izkustējies. Arī dīzeļa dinamika mani pilnīgi apmierina. Tā kā pašam vien jāizlemj. Chrysler Grand Voyager 2.5 TD 96 |
|
Anonymous user
|
2006-02-19 20:02:58 personiigi man diizelji nepatiik divu iemeslu deelj: |
|
sams
|
2006-02-19 21:02:01 Nu mīnusi un dīzelis ir nesavienojama lieta, bet nez vai bargā salā nolemšu rīkot ģimenisku izbraukumu. Bet pie normāla mīnusa nav problēmu, protams ja nelej bākā kautkādu nezināmas izcelsmes šķidrumu. Pats ikdienā dragāju ar darba izsniegtu dīzeļgetcu un kad bija lielie sali, un no rīta bija obligāti jābrauc atstāju to pa nakti pie mājas rūcam. Bet kaut arī pildu tikai statoilā vai unox, tāpat 2* dabūju ievilkt. |
|
Kvatra
|
2006-02-20 14:02:32 " |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » Pārdod un Pērk » Gribu grandu