Pērku vojadzeri » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Pērku vojadzeri

Lapas: 1 [2] 3
Pērku vojadzeri ( 6655 )
uldii12345

316 ziņas

PM

Nopirku vakar savu town country no Vojadzer kluba 99 gada 3,8 ar gāzi. Visumā it kā ok. Likās, ka 3,8 motoram vajadzētu labāk iet (iepriekš braucu ar 98. g volvo V70 2,5tdi), bet laikam vojadzera būdu iekustināt nav viegli pat tik lielam motoram. Šodien speciāli salīdzināju ar drauga volvo S70 2,5tdi, līdz 120km/h volvo iet labāk, bet pēc tam jau dzeris iet labāk.
Solīja jau kas viss darbojās, bet ir tomēr daži sīkumi, neregulējas kreisais spogulis, svīst logi, laikam neiet kondiska, jo salona filtra jau nav un nekādas smakas iekša nav, ja gadījumā svīstu no antifrīza tvaikiem. Protams, ka braukšanas prieks atsver visu Cerams ka ar sīkumiem ar laiku tikšu galā un nekas nopietns neplīsīs, jo solīja, ka autiņs labs.

Starp citu, kāds nezin, kur var lejupielādēt tieši šī gada owners manuāli, māte google neko sakarīgu man nemācēja atrast, ir vairākas pogas, kuru nozīmi gribētu saprast...

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

kuklandex

286 ziņas

PM

Apsveicu ar pirkumu!!!

p.s.
kaut kad sen forumā biju ielicis saiti uz manuāli, tagad ātrumā nevaru atrast, vēlāk pameklēšu cītīgāk. jebkurā gadījumā ja neatradīšu tad iekačāšu vēlreiz to manuāli ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

uldii12345

316 ziņas

PM

OK paldies, es jau arī neesmu slinks, mēģināju forumā atrast, bet ir tikai norādes uz oskin.ru, kur tikai manuāli no 2004. g

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

janni

716 ziņas

PM

varu padalīties no saviem krājumiem -> links lejuplādei.. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

---

kuklandex

286 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

kuklandex

286 ziņas

PM

gūgles tante atrada šo =>

http://extratorrent.com/torrent_download/380173/Chrysler+Voyager+Service+Manual+GS+1996-2000.torrent

tikko novilku pats šo manuālu, šis ir tieši tāds pats kā man jau ir.

Atbildēt uz šo ziņu

uldii12345

316 ziņas

PM

Paldies par atsaucību. Servisa manuāli jau es arī atradu, bet tieši meklēju lietotāja manuāli. Tas krievu manuālis it kā ir lietotāja, bet tur pārsvarā jau par nākamās paudzes dzeri ir info.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

ID

847 ziņas

PM

Te laikam ir pilnīgi viss
http://forum.chrysler-dodge.ru/index.php?showtopic=5560

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Pārdod un Pērk » Pērku vojadzeri
Iet uz: