Haynes service manual » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Haynes service manual

Lapas: [1] 2
Haynes service manual ( 4039 )
noksis2

119 ziņas

PM

Pardošu Haynes service manual, , Ru valodā
Dodge caravan/ Plymouth/ Voyager/ Town & Country benzīna dzinēji 2.4/3.0/3.3/un 3.8 izladuma gadi 1996-2002
kopēts ļoti labā kvalitātē un iesiets plastmasas spirālē (kopā 340Lpp)
Rumbulā maksāja 16.00 Ls, man pietiktu ar 5.00 Ls
Jā aizmirsu piebilst, ka neierobežotā daudzumā

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

janni

716 ziņas

PM

Tīri latviskā pieeja: kapēc jāpērk ja var lejuplādēt?! http://www.burnout.lv/forums/images/smilies/grinning-smiley-002.gif

Atbildēt uz šo ziņu

---

foxx

589 ziņas

PM

droši vien kādam papīra formāts ir piedūrīgāks

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

IlmarsG!"]Haynes: "
vakarā aizmetīšu linku uz P.Ziņu.. un ja tā padomā, tad 340lpp izdrukāšana varētu būt diezgan pasālīta bez attiecīgām tehnikām (lasīt darba printera)

Atbildēt uz šo ziņu

---

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Haynes manuāli lejupielādei neesmu manījis.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Ilmars_K

18 ziņas

PM

foxx: "
droši vien kādam papīra formāts ir piedūrīgāks
"

cik ērti ir ar laptopu skraidīt gar mašīnu????

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Es izdrukāju tikai tās lapas kas man konkrētajam remontam ir vajadzīgas, bet parasti gan pietiek tikai uz pc izlasīt. Parasti gan lietoju service manual, jo Haynes man nav izdevies atrast pieņemamā kvalitātē. Ja tas ko te tirgo ir kopēts no oriģināla un ir tiešām labā kvalitātē, tad 5ls es domāju ka ir tīri pašizamaksa par 340 lpp izdrukāšanu un iesiešanu, atkarīgs ar ko drukā, var arī dārgāk sanākt. Protams, ja uz darbavietas rēķina, tad cita runa
Ar ko vispār Haynes atšķiras no service manual? Man liekas tur vismaz puse sakrīt vārds vārdā.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Ilmars_K

18 ziņas

PM

ID: "
Es izdrukāju tikai tās lapas kas man konkrētajam remontam ir vajadzīgas, bet parasti gan pietiek tikai uz pc izlasīt. Parasti gan lietoju service manual, jo Haynes man nav izdevies atrast pieņemamā kvalitātē. Ja tas ko te tirgo ir kopēts no oriģināla un ir tiešām labā kvalitātē, tad 5ls es domāju ka ir tīri pašizamaksa par 340 lpp izdrukāšanu un iesiešanu, atkarīgs ar ko drukā, var arī dārgāk sanākt. Protams, ja uz darbavietas rēķina, tad cita runa
Ar ko vispār Haynes atšķiras no service manual? Man liekas tur vismaz puse sakrīt vārds vārdā.
"

labs jautājums, ar ko atšķiras?! Ja Tev ir rūpnīcas service manual, tad noteikti tas ir daudz smalkāks!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Pārdod un Pērk » Haynes service manual
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online