Voyager 2001-2003 gads, +un- » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Voyager 2001-2003 gads, +un-

Lapas: 1 [2] 3
Voyager 2001-2003 gads, +un- ( 8974 )
Locis

556 ziņas

PM

A man DC otrajā rindā ir tikai 1 sēdeklis (aiz šofera), un otrā sēdekļa vietā brīvi ieripinu bērnu ratus nesalocītā veidā!
Tā kā diezgan regulāri vadāju sīčus, tas man ir ļoti ērti! ;)

P.S. mans DC ir 98.g.

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Kamp;G

6 ziņas

PM

Šodien tika ietestēts viens 2001 gada CV. Mans subjektīvais viedoklis pēc tīrasiņu japāņu vieglo un parketnieku lietošanas vairāku gadu garumā:

+ Motora skaņa ir vienreizēja
- bagaznieks ar normali izvietotu 3 kreslu rindu ir galigi nekads. Ja treso kreslu rindu aizbida uz prieksu- tad bagaznieks ir OK- bet 3 kreslu rinda ir neimantojama. jo kresls piebidas pie 2 rindas kresliem tik tuvu kad nav kur kajas likt.
- mašinas purna pārredzamība=0 (mans augums ir 185 cm)
+ Aprīkojums, sēdēšanas ērtums
- 2001 gada eksemplāram aprūsējis motora parsega mala + aizmugurejo durvju mala un priekseja amortizatora glazes.
nezinu + vai - --> elektronika ir visur.
+ bremzes priekš tāda 2000kg monstra ir OK (konkretajam eksemplaram disku bremzes prieksa un aizmugure)

Sajutas braucot- kā ar lielu kuģi + visur sniega putra un ledus- kā uzgāzē tā buksē.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Locis"]A: "

Šito nebiju iedomājies, pat ja arī tas sēdeklis brauciena laikā būs vajadzīgs, to var salocīt un uz laiku ielikt bagāžniekā.

Laikam nebiju iedomājies, jo garu braucienu laikā otrajā rindā sēdēja sieva (un viens mazais), lai labāk pieskatītu bērnus.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Bango

974 ziņas

PM

Kapoti vājā vieta it sevišķi ķiniešu,
Pie gabarītiem piradīsi nākamā dienā,
Buksēt nevajadzēja jošim modelim jābūt pretbuksēšanai,
Bet notici būs labi

Atbildēt uz šo ziņu
AndrisZ

381 ziņas

PM

Mans ieteikums, it sevishkji ja gjimene..rati..utt., skatiities uz garo versiju!
Pasham arii bija iisais - aatri vien saapratu, ka tomeer garais vajadziigs.
Par gabariitiem neuztraucies pieradiisi aatri - arii garaa versija gaitaa necik neatshkjiras, driizaak pat liiganaaka. Garajaa CV vieta pietiks arii bagazhas nodaliijumaa, kaa arii katraa rindaa pa kaadi 10cm vairaak vietas kajaam :!:
Ja arii elektronikai notiks kaada maza kjibele, nu nav tur nekaa paarlieku daarga.
Ar ruusu ljoti dazhaadi - taa nav "standarta slimiiba"

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

shefinsh

386 ziņas

PM

Es ar tikai par garo versiju un ar pilnu elektro paketi!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

Kamp;G

6 ziņas

PM

Vakar biju aizdzinis vienu parasto Voyageri http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/voyager/fmxki.html uz Atlas motors uz diagnostiku- atklājās zili brīnumi un pārdevēja daiļrunība-lai gan izbraucot auto likās tīri sakarīgs. Kārba "pēc remonta" sulo gar salenoiidu bloku kā traka, karteris arī sulo, elektronika lamājas par 100 un 1 lietu u.t.t. .

MEKLĒJUMI TURPINĀS, nu jau skatos uz GRANDu pēc vietējo Vojadžeristu ieteikumiem

Starp citu šeit neviens neko nezin par šo eksemplāru?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... hcxck.html
izskatās tīrs un kopts, šodien ir doma sarunāt apskatīties.

VIN: 1C8GCB1R43Y514596
2003 gads, 3.3., Limited, jaunās paaudzes gazes iekarta, 4WD- kas nedaudz baida. Cilvēks gāzes patēriņu sludinājumā ir uzrakstijis šoseja 13l pilsēta 20l. Tas varētu būt reāls Grandam 4WD ar 3.3 ?

Par cik auto LV reģistrēts pēc 2005 gada tehniskajā pasē parādās jauda un Gada nodoklis 138 LVL

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

no 4WD īpaši jābaidās nav, jo ja gadījumā kas, tad to pakaļpiedziņu var novākt un braukt kā ar priekšpiedziņu.. ātrumkārba tā pati kas priekšpiedziņām.. vienīgais sāpīgais moments makam ir pakaļējā riteņa gultnis..

vasarā no tās pilpiedziņas īpašas jēgas nav, jo nav jau džips (klīrens ta zems), bet parketniekiem ir spējīgs turēt līdzi un pa irdenu segumu iet neiespringstot..

toties ziemā iet kā tanks.. kamēr braucu ar tādu, noracies neesmu nevienu reizi + vēl esmu izvilcis no kupenām pāris iestigušos.. šoziem bija atgadījums ka braucot uz laukiem pa galīgi aizputinātu ceļu, ceļa sākumā stāvēja noracies opelis, pēc pārsimts metriem bija passats un vēl tālāk bija žigulis.. tos visus apbraucu un aizbraucu tālāk nenorokoties.. :twisted:

patēriņš tā arī ar gāzi varētu būt, jo man vidējais (pēc gāzes uzpildes čekiem) ir ap 16L/100km

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Pārdod un Pērk » Voyager 2001-2003 gads, +un-
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online