Nopietni jautājumi. » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Nopietni jautājumi.

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7
Nopietni jautājumi. ( 12690 )
janchux-l

238 ziņas

PM

Starp citu, a kam gaazes iekaarta , salonaa nesmird ar gaazi? Esmu padzirdeejis,ka daziem smakojot kad labi uzgaazee

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vecais staasts. normala iekaarta, pareizi uzstadiita nesmird. neliela smaka var buut pirmajaa laikaa, kameer piebrauc sistemu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Vienīgā atšķirība gāzei, benzīnam un dīzelim ir stāvot pie izpūtēja gala. Bet nu tas jau gaumes jautājums.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

janchux-l

238 ziņas

PM

Starp citu, vai ir diza atshkiriiba strap T&C komplektaacijaam - lXI, limited, ar ko atshkiraas,ko sevi ieklauj???

Atbildēt uz šo ziņu
Fans

27 ziņas

PM

Man ir bijušas 4 mašīnas ar gāzes iekārtu Audi,Passat,BMW,Voyager.Bet beigās paliku pie dīzēļa Voyagera, jau 4 gadi.Varbūt man visas mašīnas trāpijās ar sūdīgām gāzes iekārtām,bet visas vairāk vai mazāk smirdēja un parēķinot vēl gāzes ikārtas savlaicīgu apkopi ,lai autiņš normāli strādā.Tagad tas viss ir atkritis,nomainu šo to no ritošās un gadā reizi uz ziemu motoram degvielas filtru un gaisa filtru,eļu pēc nobraukuma.Un par lēkšanu pagajušā ziemā pie -30 grādiem lēca bez problēmām . Tākā es tikai pa dīzeli.

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Starp citu, a kur auto piedaavaajumos ja luukoties cenas, kas tas par simbolu??? TAs ir tjip eiro, vai ls??? NEvaru saprast...

Atbildēt uz šo ziņu
Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Sveiki!
Varu padalīties ar savu pieredzi. Kad bija mērķis pirkt kārtējo mašīnu, citu domu izņemot Chrysler nebija. Iepriekš bija 1995.gada "kantainais" 3.3L V6 benzīns . Bet nu sagribējas ko jaunāku un skaistāku. Tad es apsveru domu starp dīzeli un gāzi. Viennozimīgi gribēju T&C. Bet tie, ka zināms, nav dīzeļi.
Rēķināju, ka pērkot benzīnu 3,8, mašīnas cena ir gandrīz par pusi mazāka nekā tā paša gada dīzelis. Un personīgi man Voyager ne asociejas ar dīzeli it nemaz. Pēc mana ieraduma tam ir jābūt klusam benzīnam un automātam :!: piedodied, "dīzelistu" klubs :!: Tas ir mans subjektīvais viedoklis.
Ta nu es nopirku T&C LTD 2000.gada 3,8L. Ieliku gāzes šprici (600Ls) un gada laikā man tā iekārta atmaksājas. Visi iepriekšrakstīti patēriņi atbilst patiesībai.
Braukāju un nemaz nenožēloju. Veiksmi

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

Bango

974 ziņas

PM

Kļūmīte iznākuse eur-izlabosim :?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7

Forums » Pārdod un Pērk » Nopietni jautājumi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online