Nopietni jautājumi. » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Nopietni jautājumi.

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7
Nopietni jautājumi. ( 12687 )
janchux-l

238 ziņas

PM

Vēlētos sīki uzzināt par 1996-1999 TD Grand Voyager. Kādas izmaksas - nodoklis,TA, apdrošināšana. Kā ar izturību (protams ja kopt auto). Kādas detaļas ātrāk iznēsājas, kādas biežākās slimības. Vēlos uzzināt sīkāk par šo auto, jo uzmetu aci, un vēlos zinošu auto īpašnieku atsuksmes. Lūdzu palīdziet ar šo info

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

PASSATizhi"]tici,: "

A man vajag briivu bagāznieku

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tici, nekas nav labaask par 3.8 ar gazi. letaak nekaa ar dd. nevajag tev to dizeli, vismaz tieshi to dizeli

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

shefinsh

386 ziņas

PM

Mans viedoklis. Ja ļoti gribas dīzeli, tad gan pakrāji vairāk naudas un nopērci 2,8l dīzeli.
Bet ideāls variants 3,3 vai 3,8l + gāze!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

janchux-l"][quote: "tici, nekas nav labaask par 3.8 ar gazi. letaak nekaa ar dd. nevajag tev to dizeli, vismaz tieshi to dizeli"

A man vajag briivu bagāznieku" bagazhnieks ir briivs. paceljaas tik uz 25cm tievaais ritenis un plaukts pa virsu

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

rafins

70 ziņas

PM

Manam gāzes balons ir auto aizmugurē, apakšā zem grīdas, uz augšu iekšpusē nekas nav pacelts. Stāvot aizmugurē un pieliecoties var redzēt.

Gāzi ēd pilsētā 16L/100km = +/- 6.00Ls, ārpus pilsētas 4-5ls.
Parēķini cik soļarka sanāk pa 6.00Ls un vai tik liela mašīna pilsētā ar to varētu iztikt?
Benzīnniekam loriņu cenas būs lētākas, pilni šroti ;-), ja kāds Tev stāsta ka gāze sausina motoru, tad zini ka viņam nav ne mazākas sajāgas kā darbojas iekšdedzes dzinējs un galu galā tas 3.3 vai 3.8 dzinējs lietots maksā 100-200Ls. Vēl liels pluss ka dabūsi automātu jo dīzeļiem automāti nenāk.

Pērkot dīzeli noteikti skaties noskrējienu, lai veicās :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G

janchux-l

238 ziņas

PM

PASSATizhi"]nez: "

Vai ta tik loti nesader kopaa? VAreetu paskaidrot kapee???

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

rafins"]: "

Luuk tas ta man ar netiik. MAn baigi nepatiik automaats(nevienu neveelos aizvainot). Nu man dkti patiik pasham kloki raustiit. Ja buutu shie dzineeji ar manuaalu - super. Es protams apzinos automaata plusus, bet nu ne man...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7

Forums » Pārdod un Pērk » Nopietni jautājumi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online