Ir doma nopirkt voyager » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Ir doma nopirkt voyager

Lapas: 1 2 3 [4] 5
Ir doma nopirkt voyager ( 8931 )
tuliks

19 ziņas

PM

Pateicos par iepriekšējām atbildēm . Gribēju vēl jautāt par palīdzību no kluba puses , autiņa iegādei . Ko un kā klubs reāli var palīdzēt , un kā tas izpaužas . Pie kā man pieteikties . Ceru šais dienās tikt vaļā no sava opeļa , un jāsāk autiņš meklēt

Atbildēt uz šo ziņu

t&c 2000/3.8

IlmarsG

198 ziņas

PM

Vecāka gadagājuma nodoklim vajadzētu būt Ls114.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Nē, šitais man nederēs.. Dodiet man kāds Opel Manta B vai Ascona B rezerves daļām, man ar divām pagaidām par maz lai savāktu kopā vienu normālu

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

ID

847 ziņas

PM

kas tas ir par opeli no kura gribi tikt vaļā?

Atbildēt uz šo ziņu

tuliks

19 ziņas

PM

ID: "
kas tas ir par opeli no kura gribi tikt vaļā?
"

Zafira 1.8 benzīns 1999 gads .

Atbildēt uz šo ziņu

t&c 2000/3.8

tuliks

19 ziņas

PM

tuliks: "
Pateicos par iepriekšējām atbildēm . Gribēju vēl jautāt par palīdzību no kluba puses , autiņa iegādei . Ko un kā klubs reāli var palīdzēt , un kā tas izpaužas . Pie kā man pieteikties . Ceru šais dienās tikt vaļā no sava opeļa , un jāsāk autiņš meklēt
"

Tā arī paliku bez atbildes uz šo jautājumu . Jā , un vēl gribēju uzjautāt , kas ar tiem 2,4 dzinējiem , tiešām tādi nīkuļi , un nevelk to bundžu uz priekšu :-[

Atbildēt uz šo ziņu

t&c 2000/3.8

tuliks

19 ziņas

PM

ID: "
2.4 ir par 7 zs švakāks par 3.3 (96-2000 gada modeļi, attiecīgi 151 uz 158 zs), būtiskāka atšķirība varētu būt griezes momentā, bet to no galvas neatceros.
"

Nu ok , tas skaidrs . Principā jau viņus liek , kā noprotu uz "mazajiem" vojīšiem . Bet gribēju zināt , kā tas atsaucas uz braukšanas komfortu , jaudu , paātrināšanos ,degvielas patēriņu , remonta izmaksām utt.

Atbildēt uz šo ziņu

t&c 2000/3.8

ID

847 ziņas

PM

2.4 ir par 7 zs švakāks par 3.3 (96-2000 gada modeļi, attiecīgi 151 uz 158 zs), būtiskāka atšķirība varētu būt griezes momentā, bet to no galvas neatceros.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » Pārdod un Pērk » Ir doma nopirkt voyager
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online