nopirkšu Grandu vai T&C » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » nopirkšu Grandu vai T&C

Lapas: 1 [2] 3
nopirkšu Grandu vai T&C ( 7239 )
Jurčiks

445 ziņas

PM

[quote]Tā runā augstākās raudzes speciālisti kuriem autotirgošana ir asinīs" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nezinu kā speciālisti, bet lietotāji runā ko citu, mans vecais 3.8 ar gāzi nogāja ap 100 štukām jūdžu un vel joprojām braukā ! Tā ka tā tiešām ir tukša muldēšana !

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Bango

974 ziņas

PM

Mans vecais zelta towns 99.g drīz jau būs ar gāzi nobraucis 300 štukas ,nu motoriņam nav nekādas vainas un pa ko mēs vispār runājam ja motors maksā 300.ls

Atbildēt uz šo ziņu
Locis

556 ziņas

PM

Pareizi!!!
Nevajag visādus "speciālistus" klausīt, bet cilvēkus, kuri ikdienā to lieto :!: :!: :!:

P.S. Un ne jau 1 dienu vien... :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Oskarsozz

18 ziņas

PM

man tehniskās lietās saprašana maza, bet auto ko nopirku ir zem 60 000km nobraukums un gāzi liku pats pie Henrija... Tā kā auto nav ne nodzīts, ne līdz šim braucis uz gāzi...
nomainīju visus šķidrumus, kaut kādu sīkumu ritošajā un tagad atliek tik braukt:)

Atbildēt uz šo ziņu

Grand 2006 3,3 benzīns/gāze

JB-75

24 ziņas

PM

fantastika !

Atbildēt uz šo ziņu
JB-75

24 ziņas

PM

[quote="JB-75"]fantastika
par klusu pateikts.
Es ar Jums lepojos !
Ar kleepjdatoru rakstot garumzimes parversas keburos.
Kad gaazu disel par 20sant -braucu 20000km gada ar ...un tas jau ir cipars pie kura gaaze saak atmaksaaties.
Bez bailem gaaziekaartu un uz prieksu....
PALDIES.

Atbildēt uz šo ziņu
gcha

140 ziņas

PM

Nu kas negirb gāzi lai neliek!!!
Runājot par sevi - es ar voyageri nebrauktu vispār, ja viņam nebūtu gāzes iekārta.
Un par gāzes iekārtu nav absolūti nekādu sūdzību - un visa tā dir*ana par gāzes kaitīgumu besī ārā. Neviens taču nespiež. gribi tērēt liekus 3Ls uz 100km, lūdzu tērē, gribi podā nolaist - lūdzu, katra paša darīšana, es tos 100Ls mēnesī kas man uz šito salasās labāk ieguldu kur citur un laicīgi eļļu nomainu pret labu 5w30 kā user manuāli raksīts ik pēc 8000km. nevis pēdējos sanīmus nosvilinu benzīnā un ar eļļas maiņu velk 15-20Tkm un tad gudri muld - redz es ar benzīnu braucu.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

JEEP

3 ziņas

PM

Sveicināti, kolēģi, kas lieto Chrysler ražotos auto.

Ir tāda lieta, ka vēlos iegādāties Chrysler Voyager vai Town & Country, jo savā Jeep nevaru sabāst 6 pasažierus.

Svarīgi, lai ir automāts un vēlams ir benzīns, jo nav ticamības, ka ar dīzeli nebūs problēmu. Gribētos arī, lai auto nebūtu vecāks pa 2001. gadu, bet labāk, lai autiņš ir ar Stow N Go, kas jau ir vēlāku gadu gājuma modeļiem.

Nealkstu dabūt maksimāli lētāko variantu. Došu priekšroku labi saglabātam variantam, kas var maksāt arī dārgāk. Ādām, kokiem un citām ekstrām nav īpašas nozīmes. Būtu labi, lai ir signalizācija, lai var uzreiz braukt.

Atvēlētais budžets autiņa iegādei ir ap 7k EUR. Saprotu, ka tas nav daudz, bet mūsu laikos jau vairāk atļauties nesanāk.

Pats esmu saprātīgs braucējs un apsolu, ka purvā ar Voyageru nelīdīšu. Tam man ir Jeep

Ja jums ir kādi labi varianti, būšu ļoti priecīgs tos uzklausīt.

Atbildēt uz šo ziņu

VIENĪGAIS ĪSTAIS,
Jeep

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Pārdod un Pērk » nopirkšu Grandu vai T&C
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online