Forums » Pārdod un Pērk » nopirkšu Grandu vai T&C
| nopirkšu Grandu vai T&C ( 7242 ) | |
|
JEEP
|
2010-05-29 12:05:49 Laikam pamiris klubs. Neviens tā arī neatbildēja. Lai kā tur būtu, šonedēļ nopirku 2002. gada, 3.8L, Town&Country Limited, Tumši zilā krāsā. Latvijā nebija braukts. Noskrējis 97k jūdzes. Pārbaudiju TCMotors - noskrējiens atbilst un Štatos pēdējais servis bija pie 87k jūdzēm. Auto ļoti labi saglabājies. TCMotors nomainija tikai divas bukses un piepildija kondicionieri. Visādā ziņā auto nevainojamā stāvoklī. Cena 7500EUR. Latvijā auto bija jau ievests 2008. gada beigās. Vīram bija 5 gab. šādu auto, kurus krīzes dēļ nevarēja pārdot. Sākotnējā cena 2008. gadā bija EUR15k. Pašizmksa esot bijusi EUR12k. Tagad nācās atdot par tik, par cik ņem. Es laimīgs, ka pa saprātīgu summu dabuju labu Voyageri, bet pārdevējs laimīgs, ka beidzot ticis pie naudiņas. Ja nu kādam interesē, tad viņam tirgošanā vēl ir 2003 gada T&C ar tādu pašu noskrējienu, bet ne Limited versija. Cena EUR7.5K. Vēl ir arī 2005. gada T&C ar pavisam niecīgu noskrējienu un jau ar Stow and Go. Cena EUR10k. Par komplektāciju nezinu, jo auto neredzēju. Summa bij pāri budžetam, tapēc arī pat neinteresējos. Cik es sapratu, tad abi autiņi ir mazliet pa Latviju pabraukājuši. Ja kādam interesē, tad atsūtiet Privāto ziņu un es Jums iedošu numuru, kur meklēt. Cheers un visu labu - ceru, ka jūsu klubiņš neiznīks. VIENĪGAIS ĪSTAIS,
|
|
austris
|
2010-05-30 08:05:53 Apsveicu ar pirkumu! Klubiņš vienkārši bij izbraucis Pasaku rallijā ! Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited |
| Lapas: 1 2 [3] | |
Forums » Pārdod un Pērk » nopirkšu Grandu vai T&C