Vēlētos nopirkt!! » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Vēlētos nopirkt!!

Lapas: 1 [2] 3
Vēlētos nopirkt!! ( 6800 )
aicis

64 ziņas

PM

Skobis"]Emmmm..: "Mēs dodam garantiju vienu nedēļu no pirkšanas dienas,ja ir kāda šaize nedēļas laikā tad vai nu samainām vai atgriežam naudu. t.9255090

Atbildēt uz šo ziņu

Aicis

Skobis

19 ziņas

PM

Bango... Vari iedod savu Nr.... Lai var sarunaat kautko tuvaak....

Atbildēt uz šo ziņu

Skobis

Edy

1 ziņas

PM

Vēlos pirkt Voyager no 2001.g-2003.g,kadu jus labak ieteiktu izveleties modeli;dizeli vai benzinieku.kadi gan vienam gan otram dzineju tipam ir plusi un minusi?

Paldies!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Tikai benzīnieku,3.3 vai 3.8 ja liela braukšana,tad gāzīti iekšā un brauc uz nebēdu :!:

Atbildēt uz šo ziņu
JB-75

24 ziņas

PM

Bango"]Tikai: "
3.3 tiešām esot labs -lej un brauc uz NEbēdu bet vai gāzīte nenodezina to dzinēju ?

Atbildēt uz šo ziņu
PITBULLS

52 ziņas

PM

Bango"]Tikai: "

Dīzelim jau nu ar nav nekādas vainas , labāk braucu ar tādu , nekā ar gāzi ... Par kampienu no starta - ja gribi būt pirmais startā - skaties uz sportnieku pusi ... GV - - auto ģimenes izbraukumiem , copei , medībām un t.t. !
PEACE !!!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GC 3.0 benz/gāze , 1998.g. Manā izpildījumā top koka karkasu mājas un jumti :) !

PITBULLS

52 ziņas

PM

IlmarsG!"]Ja: "

Es jau neapgalvoju , ka nodara skādi , tikai tā gāze man neiet pie sirds ... Ja tā ir rūpnīcā uzstādītā gāzes sistēma , tad vēl tā , kaut gan ... nu nepatīk man viņa , pat virtuvē ne !!!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GC 3.0 benz/gāze , 1998.g. Manā izpildījumā top koka karkasu mājas un jumti :) !

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Ja par dīzeli 2001-2003g., man nevieš uzticību Common Rail.
Ne forumā, ne citur neesmu redzējis nevienu sūdzību, ka gāze būtu nodarījusi skādi Voyager motoram.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Pārdod un Pērk » Vēlētos nopirkt!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online